ÉLETMÓDI

Döbbenetes orgazmus: Elképesztő, hol csap le a nőkre a gyönyör

Nem minden nő képes erre, de akinek volt már benne része, az egy életen át emlékszik rá. Nem csoda, hiszen egészen másféle érzés, mint a klasszikus beteljesülés.
címkék:
  • Szerző:

Míg sok nőnek nehézséget okoz a csúcsra jutni, mások azzal küzdenek, hogy bárhol, bármikor lecsaphat rájuk a hívatlan orgazmus. Amilyen pikánsnak hangzik a spontán gyönyör, annyira megkeserítheti a nők életét: hiszen ki akarná, hogy a buszon, a munkahelyen vagy egy rendezvényen jusson a csúcsra? A hívatlan orgazmus ugyanis nem válogat, tényleg bármikor lecsaphat a nőre; ráadásul ehhez még az se kell, hogy a szexre gondoljon az áldozat, érintés pedig végképp nem szükséges hozzá. Vannak nők, akikre nevetés közben, másokra edzés vagy masszázs alatt csap le a spontán gyönyör, de az is igencsak gyakori ok, hogy túlságosan hosszú ideig ült az áldozat kemény széken.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay.com

Szexszakértők szerint a spontán orgazmus legtöbbször olyankor következik be, amikor a medencefenék izmaira hirtelen nagy terhelés hárul; ezért is lehetséges, hogy egyes nők edzés közben jutnak a csúcsra. De okozhatja az is, ha súrlódó hatás éri a csiklót: például rossz pozícióban ül a nő egy széken, de akár a bicikli nyerge is okozhat meglepetést.

A spontán gyönyör olyan, mint egy váratlan, ám igencsak intenzív tüsszentés: azok a nők, akik tapasztalták már, azt mondják, sokkal erőteljesebb, ám rövidebb is az élmény, mint amilyen az ágyban szokott lenni. A nők többsége igencsak kínosnak tartja, hiszen nyilvános helyen nehéz leplezni, hogy mi történik éppen; de tenni nem nagyon lehet ellene. Nem csupán edzés vagy kényelmetlen ülés miatt csaphat le a hívatlan orgazmus: vannak hölgyek, akik a hullámvasúton jutnak szó szerint a csúcsra, de előfordulhat az is, hogy egy hölgyre kerti szegélynyírózás közben jön a gyönyör.

A szakértők szerint semmi szégyellnivaló nincs a spontán orgazmusban: hiszen amilyen rengeteg idegvégződés található a csiklóban, az a csoda, hogy nem sokkal több nő érintett. Ugyanis egy felmérés szerint mindössze a nők öt százaléka tapasztalt már spontán orgazmust…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?