ÉLETMÓDI

Hátborzongató szexkellékkel terítik be a Földet a kínaiak, ez eszelős!

Az biztos, hogy alaposan felforgatja a szexuális életről való közgondolkodást az új trend, amibe a kínai ipar jó érzékkel gyorsan belekapaszkodott.
címkék:

Kezd rettentően ijesztővé válni, a szexrobotok fejlődése.  Egy szexbabákat fejlesztő és gyártó vállalat egy olyan szexrobotfejet készített, ami annyira élethűre sikerült, hogy szőr is feláll az ember hátán. A DS Doll Robotic Head névre keresztelt baba feje mosolyog, beszél, kéreti magát, sőt énekelni is tud – bármilyen meglepő, de egyelőre csak kínaiul.

Nehéz eldönteni, hogy a kínai baba inkább szexi vagy ijesztő, de az  biztos, hogy nem éppen olcsó játékszerről van szó. Csak a fej 5500 dollárba kerül, amihez még ajánlott egy testet is beszerezni, olyan 500 dolláros áron (persze semmit sem muszáj, meg hát ízlések és pofonok, ugye…). Tehát az egész szett körülbelül 1,5 millió forinttól kezdődik . A robotot gyártó cég azt mondja, hogy az összes szexbabájuk testéhez kompatibilis lesz a fej, tehát akár több testet és fejet is be lehet szerezni, ha valaki nem bírna magával.

A cégnél a következő lépés, hogy angol és japán nyelvű szoftvereket is legyártanak a babafejhez, hogy még több piacra betörhessenek  korunk legbizarrabb szexbabájával.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?