ÉLETMÓDI

Ha ilyen férfival hoz össze a sors, ne gondolkozz, fuss!

Keresed az igazit, és szeretnél boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot? Ha jót akarsz magadnak, akkor ügyesen választasz, és azt, aki fájdalmat okoz, gyorsan leépíted!
címkék:
  • Szerző:

5 típusa a férfiaknak különösen veszélyes. Meg se próbáld őket megváltoztatni. Csak fuss!

1. Mama pici fia

Nem képes önálló döntéseket hozni, mindenről kikéri az anyja véleményét és tanácsát, és általában aszerint is cselekszik. Megesik, hogy nem is tudja elkötelezni magát, mert az anyja az első mindenben, te pedig csak második lehetsz. A legbiztosabb jelek, hogy egy ilyen pasit fogtál ki, ha az anyjával választ tökéletes lakást számotokra, vagy ő segít neki ruhát választani a boltban. Bezzeg a szennyesét moshatod te!

2. A elkötelezettségtől rettegő

Ha azt mondja neked, hogy nem akar komoly kapcsolatot, és elkötelezettséget, akkor az úgy is marad. Soha nem fog változni, és ha te éppen másra vágysz, tőle soha nem fogod megkapni. Ezt garantáljuk. Talán bízol benne, hogy idővel meggondolja magát, de nem fogja. Veled biztosan nem.

Olyan gyorsan lépj ki a képből, amilyen gyorsan csak tudsz. Persze csak akkor, ha többet szeretnél annál, mint ami van.

3. A nagy játékos

A nevében is benne van, csak játszik veled. Nem törődik az érzelmeiddel, csak az számít, neki mi a jó. Ha te szeretnél valamit, az már nem érdekli. Az egója örökre előtted lesz a sorban. Csak a játszmák éltetik. Pingpongozik az érzelmeiddel. A komoly kapcsolat esélytelen.

4. A nárcisztikus

Mindannyian ismerjük ezt a fickót. Õ az, aki több időt tölt a fürdőben, mint te. Valóságos kapcsolatot nehéz vele kialakítani, mert neki már van egy tökéletes kapcsolata, magával. Sok szerencsét, hogy találj egy szabad tükröt, ha a közelében vagy!

5. A döntésképtelen

Fogalma sincs, hogy mit szeretne. Nem szeretne elköteleződni, de akar téged. Általában azt sem képes eldönteni, hogy moziba vagy vacsizni menjetek.

Nincs szükséged olyan emberre, aki megállt a küszöbön.

Vagy lépjen be az ajtón, vagy menjen. De ne zárja el az utat azok elől, aki szívesen belépnének az életedbe.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?