Létrehozva: 2016.09.15.

Glory Hole: Eszelős gyönyört hoz a legújabb szexkaland

Belépsz a fülkébe és azonnal a legizgatóbb titkok birodalmában találod magad. Valójában egyedül vagy, de a fal túloldalán garantált gyönyör vár rád. Viszont csak egy apró lyuk köt vele össze...

Az emberi fantázia végtelen, különösen, ha szexről van szó. A legkülönbözőbb módokon lehet izgatni és felizgulni, a szexfétisek soráról szólnak kézikönyvek. Ám erről a nem mindennapi perverzióról bizony még mi sem hallottunk.

Pedig a dicsőség lyukkal, vagy inkább lyukakkal felszerelt intim klubok meglehetősen elterjedtek - szerencsére nem Magyarországon - és ezeket a helyeket szívesen látogatják a bizarr szexkalandra vágyó férfiak.

A dicsőség lyuk (eredeti változatban: Glory Hole) természetesen egy lyuk, de nem akárhol, hanem egy erotikától fülledt, ámde diszkrét fülkében. A cél természetesen az orgazmus. A lyukba belehelyezik a péniszt, a túloldalon pedig kényeztetésben részesül: kézzel vagy szájjal, de akár igazi szex által, ha ez lenne az igény.  A legtöbb helyen a lyuk kellemes gumis borítású, így  elkerülhetőek a kellemetlen kidörzsölések. 

Az izgalmat leginkább maga az anonimitás adja, hiszen a lyuk másik felén lévő illetőnek nem kell megmutatnod magad, nem kell megszólalnod sem, ha nem akarsz. Viszont te sem látod, ki az, aki kényeztet! A sok titok és sejtelmes körítés pedig eszelős magasságokba repíti az izgalmakat.

James ezzel nem ért egyet, elmondása szerint egyszerűen csak nincs ideje barátnőzni. Netes videók nézelődése közepette fedezte fel a  lyukon keresztül játszódó jeleneteket és nagyon megtetszett neki az ötlet. 

"A neten rákerestem a helyekre, aztán végül rászántam magam, és felkerestem egy ilyen klubot. Óvszert persze vittem magammal. A recepciónál mondták, hogy melyik kabinban foglaljak helyet és ha már kellően ellazultam a pornóra, akkor indulhat az akció, a szolgáltatást pedig ott elég rendezni.


A kabin sötét volt belülről, egy szék és egy pornós monitor volt benne, na és a falon az öklömnyi nagyságú lyuk. Egyből átnéztem rajta. Egy nagyon szép testű nő ült odaát és amint észrevette, hogy kukkolom, elkezdett magával játszani. Erre én is leültem és rettenetesen felizgultam a szomszéd fülkében lévő nőtől. Nem sok idő múlva már letolt gatyában húztam fel az óvszert, majd áttoltam a lényeget a túloldalra. 

A nő szinte egyből elkezdett kényeztetni, először csak a kezével, majd bevette a szájába, majd nagy hirtelen elemi erővel szívta meg. Azt azért el kell mondani, eszméletlenül izgató, ha valaki úgy érint meg, hogy közben egyáltalán nem látjuk egymást. Ez a lány elég jó technikát alkalmazott, alig bírtam magammal, így aztán nem sokkal később robbantam is.

A csaj a fülke alján lévő résen átcsúsztatott egy borítékot amire a szolgáltatás díját írta. Borravalóval küldtem vissza a túloldalára. Nekem bejön a buli, de megértem, ha valakinek nehéz megemészteni egy ilyen a bizarr szexkalandot..."

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

life.hu

Müller Péter: Életünk legnagyobb eseményei észrevétlenül indulnak

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

ripost.hu

Elhunyt az évszázad rablásának kiagyalója: A sírba vitte magával a titkot, hogy hova tűntek a milliók

vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

ripost.hu

Hatalmas felfedezés a világűr egy messzi pontján, a tudósok is alig hiszik el

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól