ÉLETMÓDI

Gigantikus vagina borzolja a kedélyeket, ekkorát még nem láttál!

Akik meglátják, nem hisznek a szemüknek. De leginkább akkor esik le az álluk, amikor kiderül, hogy ez nem érzékcsalódás: valóban azt látják, amit...
címkék:
  • Szerző:

Szombaton leplezték le a nyilvánosság előtt egy brazil művésznő, Juliana Notari pajzán szobrát: a 33 méteres, betonból öntött vagina nem csupán méreteivel, de félreérthetetlen formáival és színével is a nőiséget akarja megmutatni. A művésznő úgy nyilatkozott, hogy a természet és a kultúra kapcsolatát akarta bemutatni az alkotással, ami nem mindenki tetszését nyerte el.

Fotó: Pexels.com (Képünk illusztráció)

A domboldalban pirosló női intim tájék miatt ugyanis kommentelők ezrei támadtak a művésznőre Facebook oldalán: azt írták, szerintük Bolsonaro elnök rendszere ellen lázad így a szobrász.

Em meio a tantas rochas no meio do caminho desse ano distópico, finalmente termino o ano com a obra Diva pronta!! Foi um...

Posted by Juliana Notari on Wednesday, 30 December 2020

Az óriási vagina-szobrot 11 hónapig készítette a művésznő, és bár sokan felháborodtak rajta, bőven akadnak, akiknek tetszik. Sok nő ugyanis úgy gondolja, hogy semmi szégyellnivaló nincsen a női intim testrészeken, és egyáltalán nem ízléstelen, ha a művészetben megjelenik.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?