ÉLETMÓDI

Férfiasság: Új megvilágításban a méret és a teljesítmény összefüggése

A férfiakat legjobban az a kérdés foglalkoztatja, hogy vajon megfelelő-e a méretük. Most kiderül, van-e miért aggódniuk: egy kutatás során ugyanis több tucat nőt kérdeztek meg arról, hogy mennyire fontos számukra a pénisz mérete.
  • Szerző: J.D.

Sok férfi aggódik, vajon megfelelő-e mérete, és hogy a nőknek tényleg vannak-e elvárásaik ezzel kapcsolatban. Igaz-e, hogy csak annak a pasinak van esélye náluk, akit legalább húsz centis szerszámmal áldott meg a sors? Vajon igaz, hogy a nőket inkább a teljesítmény érdekli, nem a méret?

A kutatások tükrében

Egy felmérés szerint az átlag méret 13,5 centiméter merevedéskor, és mindössze az össznépesség 5%-ának van abnormálisan nagy vagy kicsi szerszáma. Egy másik kutatás meg azt mutatta ki, hogy igazából a pasikat sokkal jobban foglalkoztatja a méret, mint a nőket. Arról azonban egyik sem szól, vajon befolyásolja-e, hogy mennyire jó a nőnek az együttlét.

A válasz nyilván összefüggésben van azzal, hogy a nő mit keres a férfiban, és milyen életszakaszban van. Például egy kutatás szerint a nők egyéjszakás kalandnál előnyben részesítik a vastagabb szerszámot, mint hosszú távú kapcsolatban. Ugyanakkor a hosszra mindkét esetben azt mondták, mindegy, csak ne legyen abnormálisan kicsi. Vagyis ez azt jelentené, hogy a csajok csak néha-néha szeretnének egy nagyobb szerszámot kipróbálni? Az mindenesetre biztos, hogy az a férfi, aki túlzottan ráparázik a méretére, görcsösen áll a szexhez, és emiatt biztosan csökkenhet a teljesítménye.

Mit mondanak a nők?

Egy online magazin több tucat nőt megkérdezett a mérettel kapcsolatban, és a vélemények valamelyest árnyalták a képet. Sokuk szerint a hossz egyáltalán nem fontos – viszont a körfogat igen. Többen egyetértettek abban, hogy a túl hatalmas pénisz szimplán csak fájdalmat okoz a nőnek, és emiatt igenis számít, hogy mekkora az a szerszám. Azt is sokan megerősítették, hogy a kisebb mérettel megáldott pasik is lehetnek jó szeretők. Azt is többen jelezték, hogy a nagyobb farkú pasik annyira elégedettek odalent magukkal, hogy úgy gondolják, nekik már semmilyen erőfeszítést nem kell tenniük az ágyban.

Olyan lányok is akadtak szép számmal, akik szerint a szex egy mély érzelmi kapcsolódás, így a legkevésbé a testrészek mérete a döntő. Mindenesetre a megkérdezettek egyharmada mondott egyértelmű igent a kérdésre, hogy számukra fontos-e a pénisz mérete, amikor partnert keresnek.

Tehát a jó hír, hogy a nők nagyobb része fontosabbnak tartja, hogy a férfi elégedett legyen magával, és magabiztosan közeledjen felé, mint azt, hogy mekkora is a szerszáma. Ráadásul a gyönyörhöz vezető úton rengeteg minden van, ami egy eszét tudja venni egy nőnek – és nyolcból hét nő számára a szerszám mérete nincs ezek között.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?