ÉLETMÓDI

Ezt teszi a gondos feleség, hogy a vacsora eszelős szexcsatával érjen véget

A nők sokkal jobban tudják, mit kell tálalni, hogy kőkemény legyen az erekció. Ha a férfiember ezekkel az ételekkel találkozik a tányérján, már sejtheti, hogy a nő mit vár vacsora után...
  • Szerző: JD

Egy finom vacsora, egy pohár bor, és utána egy fergeteges szeretkezés – ez a tökéletes este receptje. A rafinált nők tudják, hogyan korbácsolják fel a vágyat; nem csak szexi ruhájukkal, de a potenciát növelő ételekkel is. Ugyanis a vágykeltő afrodiziákumok soha nem mennek ki a divatból, és a nők előszeretettel alkalmazzák is őket. Mutatjuk, melyik ételek a legjobbak!

1. Dél-amerikai különlegesség a férfierőért

A maca gyökeret már az inkák is kimondottan vágyfokozásra használták, bár egyéb jótékony hatásai is vannak. Nálunk általában por formában lehet kapni; sütikbe keverhető, vagy ital is készíthető belőle. Tudományosan is bizonyított, hogy növeli a potenciált és a spermaszámot.

2. Lassan lobbantja be a tüzet a mandula

Nem a nemi szervek felől célozza a férfierőt, hanem az agyat és a hormonháztartást pörgeti fel: erősebb lesz tőle a vágy.

3. Méz - nemcsak torokfájásra

Csodákat nem fog tenni egy egyszeri étkezésnél, de rendszeres fogyasztása megnöveli a férfierőt.

4. Bekapcsolja a libidót a csokoládé

Sokan nem is tudják, hogy szexhormonokat is termel: nem csak a férfiakban, a nőkben is.

5. Nem csak az íze miatt jó köret

A spárga prosztataproblémákra rendkívül hatásos, de egészséges férfiassággal is csodákat tesz; mindenképpen érdemes kipróbálni.

6. Ezt kevesen tudják az avokádóról

A neve aztékul herét jelent, és nem csupán az alakja miatt kapta az elnevezést: olyan zsírsavak vannak benne, amik segítik a tesztoszterontermelést.

7. A banán nem csak az alakja miatt szexuális

Az indiai hagyományos orvoslásban kifejezetten férfierő-növelőként használják, és nem véletlen: egy banántól egész este duzzad a férfiasság.

8. Egy kiadós tojásvacsora nemcsak energiát ad

A tojás az egyik leglaktatóbb étel, de kevesen tudják róla, hogy Casanova is ezt evett minden hódítása előtt. Tojással tovább bírja a férfi erővel a hancúrozást, és  keményebb lesz az erekció, mint valaha.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?