ÉLETMÓDI

Ezt kell tenned, ha megkérdezik, hány nővel voltál

Sarkalatos kérdés és nagyon könnyû aknára lépni. Eltitkolod vagy bevallasz mindent? Neked, mi a technikád? Megmondjuk, hogyan tálalhatod a legszebben a szexuális múltad!
  • Szerző: Z.B.

Egy felmérés szerint a férfiak 30 százaléka úgy véli, ha bevallja az igazat az exeiről, akkor szakítás lesz a vége, vagy legalább is egy hatalmas veszekedés.

Mennyi a sok?

A megkérdezettek nők úgy gondolják, hogy azzal a pasival, akinek a listáján 15 név szerepel, már bonyolult a kapcsolat, és nem érdemes kockáztatni. Meglepő módon a férfiak a maximális 14 partner bevallása mellett tették le a voksot. Valljuk be, ezt ügyesen eltalálták. Az mindenképpen igaz, hogy a kétjegyű szám már ijesztő a nők számára. Abban viszont mindkét nem egyet érett, hogy

ezt a témát a kapcsolat elején, az első négy hónapban érdemes megvitatni.

Hazudj vagy mondd az igazat és reméld a legjobbat?

Kerüld a túl korai beszélgetést. Természetes, hogy egyszer ki kell tálalni, de ha ezt a harmadik napon erőlteti, akkor még nyugodtan kibújhatsz alóla. Mondd, hogy szeretnéd még jobban megismerni, mielőtt erről beszélgettek.

Fejtsd ki, hogy szerinted ez egyáltalán nem lényeges a kapcsolatotok szempontjából. Ha felkapja a vizet, kérdezd meg, hogy miért gondolja, hogy ez fontos. Hiszen az már a múlt.

Ha úgy döntesz kitálalsz!

Kétféle módszer van: vagy nem mondasz semmit és elfogadja, mert tényleg nem fontos a kapcsolatotok szempontjából, vagy őszintén  bemondod a számot. A hazugság semmiképp nem jó út, mert később visszaüthet. Magyarázd el az okokat, hogy miért annyi amennyi. Volt időszak amikor ilyen voltál, de most már máshogy látod a világot. Mindenki volt fiatal és őrült.

Ha csak a szám miatt képes szakítani veled, akkor talán nem is illettetek össze.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?