ÉLETMÓDI

Ezt a különös dolgot nem mindenki tudja a női orgazmusról

A női gyönyör izgalmas és sikamlós titok a férfiak számára. Vannak azonban olyan tények, amiket még maguk a hölgyek se tudnak. Pikáns válogatás következik!
  • Szerző: JD

A férfiak számára a női orgazmus mindig is egy izgalmas és rejtélyes kérdés lesz, főképp azért, mert sok nő nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jut a csúcsra. Rengeteg praktika van, hogyan vezetheti élete legjobb szexélményéhez a férfi a nőt, még több arról, hogyan reagál az érintésekre, simogatásokra a női test – de még mindig nem tudunk mindent a női orgazmusról. Íme az izgalmas részletek!

1. Néha kár a hüvelyi orgazmusra várni

Mindössze a nők húsz százaléka képes így elmenni, a többség gyönyöre a csiklóból indul ki. De még azoknak a nőknek is szüksége van a csikló cirógatására, kényeztetésére, akik képesek a hüvelyi orgazmusra.

2. Nem pusztán a gyengédség miatt kérik az előjátékot a nők

Sok férfi azt hiszi, a nők részéről hiszti, ha hosszabb előjátékot követelnek. Pedig enélkül nincs női orgazmus sem: a gyönyört fel kell építeni, és ez a csókokkal, érintésekkel, lassú izgatásokkal történik.

3. Nincs két egyforma női gyönyör

Egy nő soha nem éli át ugyanazt az élményt a csúcson – persze mindegyik lehet földöntúli, de ettől még nem lesznek egyformák. Ennek oka, hogy a nők gyönyöre főleg fejben játszódik, vagyis fontos a környezet, hangulatvilágítás, a napszak, és hogy aktuálisan éppen mi történik az életükben.

4. Nem mese a többszörös orgazmus

Nagyon sok nő tapasztalta már, nem csak egy városi legenda, hogy képesek erre. De nem minden egyes szeretkezésnél, ezért ne legyetek csalódottak, ha nem mindig sikerül.

5. Menstruáció alatt sokszoros az élvezet

Sokan kerülik a szexet a nő nehezebb napjain, de az tény: sok nő maszturbálással is erősebb orgazmust él át ilyenkor.

6. Néha borzalmasan fájdalmas a csúcson lenni

Sok nő orgazmus közben hiperintenzív kismedencei fájdalmat él át. Ez nem egy természetes állapot: betegség, endometriózis jele is lehet, de van, hogy korábbi szexuális traumák miatt jelentkezik a fájdalom.

7. Van, hogy a nő csak úgy elmegy álmában

Erotikus álmok közben a nők is valódi orgazmust élnek át, csak ők reggel ennek semmi nyomát nem látják. Már persze azon kívül, hogy sokkal kisimultabban ébrednek.

8. Nem minden esetben a csikló okozza a gyönyört

Pusztán a mellbimbók izgatásával is a csúcsra lehet juttatni egy nőt: egészen más élmény, mint az aktus alatti orgazmus.

És ezeket olvastad már?