ÉLETMÓDI

Ezen a fülledt helyen kényeztetik legszívesebben magukat a férfiak

Kellemes vízpermet a zuhany alatt, buja pára vesz körül, annyi mindenre gondol ilyenkor az ember... Lehet, hogy neked is beindul a fantáziád? A férfiak legtöbbjének igen.
  • Szerző: J.D.

A pasik egyenesen odáig vannak a zuhanyszexért: a meztelen női test, a forró pára, a gömbölyű idomokon végiggördülő vízcseppek, a furcsa pózok az egymásnak feszülő, felhevült, nedves testek bombasztikus orgazmushoz vezetnek.

A bőrre záporozó vízcseppek stimuláló hatásúak, ráadásul a meleg víztől hasonlóan felhevül a test, mint a szexuális izgalomtól – és innen már csak egy lépés a gyönyör, elég egy kis bemelegítés mondjuk egy pornófilmmel, vagy felidézni a legvadabb fantáziádat. Ugyanis ha egyedül vagy a zuhany alatt, akkor is eszméletlen jó élményt szerezhetsz magadnak.

Egy kutatás szerint a férfiak nyolcvan százaléka végez önkielégítést a zuhany alatt. Ennek egyik oka a nyilvánvaló praktikus előnyökben rejlik: alig kell takarítani utána a nyomokat, eleve meztelen vagy, és garantáltan nem nyit rád senki; vagy legalábbis kisebb eséllyel, mint a hálószobában. A másik ok a helyszín: előfordulhat, hogy az otthoni zuhanyzóban már volt részed zuhanyszexben, így kellemes emlékeket, vagy fantáziaképeket társítasz a helyszínhez. A kutatás arra is rávilágított, hogy akik rendszeresen maszturbálnak a zuhany alatt, előnyben részesítik a zuhanyszexet is.

Mégis sokan akadnak, akik kipróbálták, és szörnyű élménynek írták le. Néhány alap előkészület nem árt hozzá, az tény, különben tényleg nem ez lesz a legjobb reggeli élményed. Az egyik: a megfelelő vízhőmérséklet. A pénisz sokkal érzékenyebb a melegre, tehát ami jólesik a hátadnak vagy a mellkasodnak, az az intim területnek már túl forró lehet. Tehát a vizet ennek megfelelően állítsd be. A víz nem síkosít – ha volt már részed zuhanyszexben, akkor ezzel tisztában vagy. Tehát szükséged lesz valamire, ami viszont igen – bármilyen olaj, ami nem vízbázisú, megteszi. Használd a vizet: eszméletlen élmény, ahogy a vízpermet körülveszi a férfiasságodat – mozgathatod közben, hogy mindenhol érje; felér egy igazán jó orállal is. Közben persze dolgozz magadon, ahogy egyébként is szoktál. Csak a szokásos élményt szorozd meg vagy tízzel.

 

És ezeket olvastad már?