ÉLETMÓDI

Ez történt a férfival, aki másodszor is feleségül vette a nőt, akitől korábban már elvált

Egy házasságnak sok okból lehet vége. Ám van, hogy idővel rájövünk: nem volt jó döntés a válás. De vajon a szerelemre is igaz lehet a mondás, hogy újramelegítve az igazi?
címkék:

„Újra hozzámentem az exemhez, és most magányosabb vagyok, mint valaha.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az első házasságom azért ment tönkre, mert együtt éltünk az anyósékkal. Aztán hét év múlva megint egymásra találtunk a volt feleségemmel, de csak három évet bírtunk együtt a második próbálkozásra.

 

Új házaqsság 01

Fotó: Pixabay.com

„Adtam még egy esélyt az exférjemnek, akit még mindig szeretek. De újra megcsalt, és újra elhagyott engem és a két fiunkat. Arra hivatkozott, hogy túlreagáltam a félrelépéseit.”

„Amikor elváltunk, szerelmes lettem egy másik férfiba, de aztán újra összejöttünk az exférjemmel. De csak arra a másikra tudok gondolni…”

„Két éve váltunk el a volt feleségemmel. Időközben rájöttem, hogy nem igazán jó az élet nélküle. Soha többet nem akarom elveszíteni.”

„Érettségi után a barátnőm terhes lett, így elvettem, de később elváltunk. Most viszont visszataláltunk egymáshoz, mert rájöttünk, hogy csak együtt érdemes folytatni. Mindkettőnknek a másik az élete szerelme, csak az időzítés volt rossz az első alkalommal.”

Házasság 03

Fotó: Pixabay.com

„Újra elvettem feleségül, de nem vagyok biztos benne, hogy nem követtem el egy óriási hibát. Úgy érzem, hogy visszalépés helyett inkább tanulnom kellett volna a korábbi tévedésből.”

„A válás után rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok képes mást szeretni. Így még egyszer megkértem az exnejem kezét.”

„Gyakorlatilag a gyerekek hoztak minket újra össze. Nem ment külön, nekik pedig extrán nehéz volt ez az időszak. Így most újra együtt vagyunk, és örülök, hogy visszakaptam a családomat.”

„A volt férjem alkoholista volt, így elváltunk. Úgy látszik, ez kellett hozzá, hogy végképp leszokjon az italról. Amióta tiszta, újra összejöttünk, és újra össze is házasodtunk.”

„Az első házasságunk idején túlságosan fiatalok voltunk, hajtott a szerelem, de alig ismertük egymást. A szakításunk után viszont barátok lettünk, és most újra megpróbáljuk.”

„A szívemet követtem és visszamentem a volt feleségemhez. A lehető legnagyobb hiba volt. Az emberek nem tudnak megváltozni.”

Házasság 02

Fotó: Pixabay.com

„Visszamentem az exférjemhez, de megbántam, Már nem olyan jóképű , mint korábban, és minden barátunk csodálkozik, hogy egy ilyen jó nő miért van még vele. Tulajdonképpen én sem tudom.”

„A férjem nem tudja, hogy még azután is volt valakim, hogy a válásunk után újra összejöttünk. Azt hiszem, nem is fogom elmondani neki.”

„Hat évig éltünk külön a férjemmel, mire végre hivatalosan is elváltunk. Öt héttel később újra randizni kezdtünk. Szerintem megváltozott. Lehet, hogy még egyszer hozzámegyek?”

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?