ÉLETMÓDI

Ez a nő számára a legbizarrabb szexhelyzet, te próbáltad már?

Nem minden nő esik át rajta, de aki már próbálta, az egyszerre írja le felejthetetlen és félelmetes élménynek. Egy bloggernő kendőzetlenül vallott arról, hogy ő mit tapasztalt aktus közben...
címkék:
  • Szerző: jd

A válás a nőket is rettentően megviseli, és hosszú időre van szükségük, mire újra ágyba bújnak valakivel. Az első alkalom pedig rettentően furcsa; főleg, ha hosszú évekig éltek együtt a volt férjjel. Egy elvált nő a blogján kendőzetlen részletességgel vallott erről az élményről.

A fiatal, szexi nő úgy érezte, szüksége van egy forró éjszakára: hét évig volt házas, és a házaséletükkel semmi baj nem volt. Így nagyon nehéz volt elképzelnie, milyen lesz egy másik férfival a csúcsra jutni. Szerencsének tartja, hogy egy olyan férfival sikerült nyélbe ütnie a dolgot, akit régóta ismer, és aki pontosan tudta, mennyire érzékeny a válás után. De az első szex így is nagyon furcsa volt.

 

Hagyta, hogy a férfi átvegye az irányítást az események felett, mert nem akarta, hogy azzal a rutinnal fogjon bele az estébe, amit a házasságában szerzett. Ám így is nagyon sokszor bevillant, milyen volt a volt férjjel egy éjszaka, és nagyon nehezen tudta elengedni magát. Folyton összehasonlította a férfit a volt férjjel, hogy mit csináltak másképp, és azt is, hogy ő hogyan érezte magát szex közben. Csakhogy aztán hamar oldódott benne ez a feszültség; ugyanis kiderült, hogy a férfi profi az ágyban…

 

Így sikerült eljutnia a csúcsra, mert a pasi tudta, mivel mennyit kell várnia, hogyan kell a nő érzékeivel játszani; és azt is, hogy mitől lesz eszméletlen orgazmusa a nőnek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?