ÉLETMÓDI

Ez a férfitípus tökéletes férj lesz, pont ilyenre vágynak a nők

Ismerkedésnél, társkeresésnél a nők számára igenis fontos szempont, hogy milyen férj lesz a kiválasztottjuk. Vannak olyan jelek, amik megmutatják a hölgyeknek, hogy megbízható férfit találtak.
  • Szerző:

Megoszlanak a vélemények a nők között, miszerint létezik-e tökéletes férj, vagy sem. Az biztos, hogy ez a vitát még sokáig nem lehet eldönteni, de abban mindenki egyetért, hogy vannak olyan alapvető jellemvonások és viselkedési minták, amik alapján a hölgyek hosszú távra választanak maguknak partnert. A tökéletes férj ugyanis sokak számára nem csupán egy vágyálom; ha sejtik is, hogy tökéletesség nincs egy párkapcsolatban, törekedni lehet rá. Sokszor hiába a szerelem, a férfi képtelen hosszú távon elköteleződni, vagy képtelen felelősséget vállalni, amit a nők nehezen viselnek, hiszen a többségük egy olyan férfira vágyik, akire támaszkodni lehet. Ha valaki nyitott szemmel jár, már az első néhány randin ki tudja szűrni, vajon megtalálta-e a számításait, hiszen az érett, felnőtt, felelősségteljes viselkedésnek biztos jelei vannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tökéletes férj és házasság nincs; de vannak alapok, amikre minden nő vágyik (Fotó: Pixabay.com)

1. Helyén van az önbizalma

A nők rengetegszer tapasztalták már, hogy vannak férfiak, akiknek kevés az önbizalmuk, amivel önmagában nem is lenne probléma; de azzal, ahogy ezt kompenzálni próbálják, már annál inkább. Hiszen vannak olyan pasik, akik úgy akarnak nagyobb önbizalmat szerezni, hogy folyton lekicsinylik a párjukat, hogy így érezzék magukat felsőbbrendűnek. Egy érett férfinak erre semmi szüksége, hiszen tudja, hogy mire képes, mit akar az élettől, és nem kell másokat maga alá gyűrnie ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében.

2. Azt mondja, amit gondol

Sokszor a férfi hiába vall többször is szerelmet, ha közben megfeledkezik randikról, vagy más nők felé is kacsintgat. A nők olyan férfit választanak férjnek, aki nem csupán a szavaival, a tetteivel is képes szeretni őket, és többször is bizonyította, hogy mindenben megbízható.

via GIPHY

3. Nem játszmázik

A hölgyek szeretik, ha egy férfi nyíltan megmondja, hogy mit érez, mit szeretne és mik a tervei. Ám sokszor találkoznak olyan pasikkal, akik manipulációval, látványos sértődésekkel, jelenetek rendezésével érik el, amit akarnak. Bár pár hónapot el lehet tölteni egy ilyen fickóval is, házasságra nem szívesen lépnek vele a nők.

4. Dolgozik a kapcsolaton

Az érett párkapcsolatban a férfi és a nő is tudja, hogy a történet nem ért véget ott, hogy összejöttek: évek kemény munkája, hogy össze is csiszolódjanak, kiismerjék egymás rigolyáit, és közben keményen dolgoznak azon, hogy fejlődjön, növekedjen a kapcsolat. Ha egy nő ezt nem látja egy férfiban, könnyen lehet, hogy lánykérésnél nemet mond neki.

via GIPHY

5. Vannak tervei

Már a kapcsolat elején is látszik, hogy nem csupán lóg a levegőben, hanem akar valamit az élettől; és, ha komolyra fordulnak a dolgok a nővel, vele együtt tervez, és közösen alakítják a jövőjüket. Sokszor azonban azzal szembesülnek a hölgyek az ismerkedési szakaszban, hogy bizonyos pasik vagy nem is alakítanak semmilyen jövőt, vagy halálra rémülnek a gondolatra, hogy családot alapítsanak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?