ÉLETMÓDI

Ettől a titkos mozdulattól kirobbanó orgazmusa lesz a nőnek

Kendőzetlenül árulták el a nők azokat az egyedi technikákat, melyek a szexuális izgatás során legbiztosabban juttatják el őket a gyönyör csúcsára. Megdöbbentő adatok a legújabb tanulmányból!
  • Szerző: A. G.

A kutatásban több mint 1000 (többségében hetero) 18 és 94 év közötti nőt vizsgáltak meg, hogy megtudják, hogyan is jutnak el a gyönyörök kapujába és mely klitorális stimulációk számukra a legelőnyösebbek.

A tanulmányt nemrég publikálták az Indiana Egyetemen.

A résztvevőknek a következő kérdésekre kellett választ adniuk:

- Mekkora az a nyomás, mely izgatólag hat a nemi szervére? (Könnyű, közepes, vagy erőteljes.)

Milyen mozgási stílust szeret? (Oldalról felfelé, felfelé és lefelé, átlósan, körözve, oválisan, széles oválisan, egy ponton nyomva, nyomva lüktető, gyors benyomás egy pontban.)

Hol szeretné, hogy megérintsék a vulváját? (Közvetlenül a csiklónál, a klitorisz körüli bőrön, ne érintse meg közvetlenül, néha a csikló fölött fogva, de nyomás nélkül.)

Milyen izgatási módszert kedvel leginkább? (Ujjak, pénisz, száj, stb.)

Lapozz a folytatáshoz!


Jöjjenek tehát az eredmények!

A nők 36%-a arról számolt be, hogy csiklója ingerlésére van szüksége ahhoz, hogy orgazmusa legyen. A kutatókat is váratlanul érte, hogy nagyjából ugyanennyi nő vallotta azt, hogy nem igénylik a klitorális ingerlést, habár annak segítségével gyorsabban érnek a csúcsra és az extázis is sokkal erőteljesebb.

Összességében az eredmények azt mutatták, hogy bár elég jelentős eltérés mutatkozik, azonban néhány nemi érintés vagy stimuláció gyakrabban volt előnyben részesítve.

A legtöbb nő támogatta a tapintásos technikák szűk körét.  Azonban hangsúlyozták a partnerrel való kommunikáció fontosságát a szexuális élvezet illetve az elégedettség szintje kapcsán is.

A válaszadók 64 százaléka azt mondta, hogy szeretik a körkörös mozdulatokat, 52 százalékuk pedig mindeközben szeret mozogni.

A nők 41%-a inkább egy típusú módot preferált több helyet, valamint a legtöbb nő kedveli a könnyű vagy közepes nyomást.

Mivel a nők fontosnak tartják a genitális érintés és stimuláció eme dimenzióit, a terapeuták számára is nagyon hasznosnak bizonyult a tanulmány abban, hogy konkrét javaslatokat tegyenek a párok számára.

A hangsúly az egymás felfedezésén van, feltérképezni azt, mi is okoz örömöt a másiknak igazán.

Kellemes kísérletezést!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?