ÉLETMÓDI

Elképesztően bizarr szexkütyüt találtak fel - ilyen még nem volt

Szürreális, mégis praktikus a készülék, amit piacra akarnak dobni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egyszerre bizarr és a maga nemében zseniális a készülék, melyet piacra akar dobni egy tervezőpáros. Olyan embereket céloz meg, akik szégyenlősek, lusták vagy csak nagyon kényelmesek.

A kütyü neve LoveSync, és felvet azért néhány kérdést, hogy jó irányba viszi-e a kapcsolatokat. Mindenesetre tuti, hogy sokan fogják kipróbálni. És az is biztos, hogy a félreértések száma jószerével végtelen lesz.

Na de hogy mit is tud pontosan ez a készülék, ami kifejezetten pároknak készült? LAPOZZ!


A csomaghoz két gomb jár. Ennek megnyomásával jelezhetik a párok, de rosszabb esetben csak az egyik fél, hogy éppen készen áll arra, hogy szexeljen. Sőt, még azt is be tudja állítani, hogy nagyjából milyen hosszú időn át tart ki a vágya.

Ha mázlija van, akkor persze a másik fél is igent nyom. Ha viszont kevésbé szerencsés, akkor elutasítást kap, vagy például a kutya véletlenül megnyomja az orrával a gombot, esetleg a partner tenyerel rá óvatlanul, és így félreértésbe torkollik a kezdeményezés.

Azt, mondjuk, nem egészen értjük, miért nem sokkal egyszerűbb például megcsókolni a másikat. Lehet, hogy nem jön össze belőle egy együttlét, de hogy jóval szexibb, az biztos!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?