ÉLETMÓDI

Elképesztő, mit művel az erekcióval ez a kávékülönlegesség

Szuperkemény lesz a férfi a potencianövelő hatású kávétól. A Merev bika nevû készítmény természetes hatóanyagaival segíti a férfiasságot.

Kapkodnak a férfiak a gyógynövényfőzetet tartalmazó "természetes viagra"-ként emlegetett instant kávéért.

A Merev bika (Stiff Bull) néven futó instant kávé olyan dél-amerikai és ázsiai növények kivonatát is tartalmazza, mint a sáfrány vagy az itthon is közismert potencianövelő maca gyökér, valamint chili paprika, melyeket a helyiek természetes stimulánsként alkalmaznak már évszázadok óta. A viagrával ellentétben ezek a növények természetes módon hatnak a férfiak hormonjaira és fokozzák a merevedést. 

Az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hatóság szerint a kávé hosszútávon való fogyasztása veszélyes lehet a férfiakra, mivel alacsonyan tarthatja a pulzusszámot - derült ki a  kávé tesztelése során. Azonban még ez a bejelentés sem gátolja meg a férfiakat abban, hogy fogyasszák a főzetet:

több mint kétszázezren rendelnek havonta online a potencianövelő kávéból. 

Az ok érthető: már egy csésze után is energikusnak és feltöltöttnek érzi magát az ember, ráadásul az ital természetes erekciót vált ki.

"Olyan mint a fiatalság forrása, csak ezúttal a szexben segít: növeli a kitartást és elég energiát ad, nemcsak az erekcióhoz."

- állítja a kávét forgalmazó cég elnöke. 

A merevedést elősegítő kávé szinte csak természetes összetevőket tartalmaz és napi egy csésze fogyasztása ajánlott:

A szakemberek azonban azt javasolják a férfiaknak, hogy általános egészségükön javítsanak még azelőtt, hogy potencianövelőhöz fordulnának. Tapasztalatuk szerint ugyanis a merevedési zavar nagymértékben összefügg az inaktív életmóddal, illetve a rossz fizikai állapottal - a kiváltó ok sokszor magas vérnyomás vagy cukorbetegség.

Forrás: dailymail.co.uk

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?