ÉLETMÓDI

Elképesztő adatok: ez a szextípus tarol az idei nyáron

A legújabb felmérés szerint június közepétől ugrásszerûen megnövekszik a szexuális hajlandóság. Nyári kalandozások, új ismeretségek, új helyszínek... Elképesztő adatok, mutatjuk a pikáns részleteket!
címkék:
  • Szerző: A. G.

Júniusban véget ér az egyetemi vizsgaidőszak, a többség ekkor kezdi meg nyaralását, és ilyenkor bizony megnő a hajlandóság az egyéjszakás kalandokat illetően is.

Az OkCupid társkereső oldal felmérése szerint a június az a hónap, amikor a legtöbben nyitottak az egyszeri alkalmas becsatlakozásokra.

Az adatok szerint átlagosan 17%-os növekedés tapasztalható áprilisban és májusban az egyéjszakás szexet illetően.  Júniusban pedig ez a szám 33%-al több, mint az év többi hónapjában. Vagyis pont most van a csúcsszezon!

A kutatáshoz több mint 18 millió tagot választottak a 2013-tól 2017-ig terjedő időszakban, akiknek a következő kérdésre kellett válaszolniuk:

"Mennyi ideig szeretné, hogy a következő kapcsolata tartson?"

A többség válasza az egyéjszakás kapcsolat és az életem hátralévő része volt. És itt már egyből ki lehet találni, mely hónapokban választották az egyalkalmas szexet: természetesen júniusban!

A téli hónapok és az ősz beköszöntével tartós párkapcsolatra vágynak az emberek, míg a jó idő és a nyár előhozza legrejtettebb vágyaikat, és inkább azok kielégítésére törekednek.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?