ÉLETMÓDI

Elárulták a magyar nők, hol keresnek maguknak férjet

Nincs könnyű dolga a férfinak, ha meg akar állapodni végre valaki mellett. Mindenki arra kíváncsi, egyáltalán hol vannak a szabad nők, hol lehet ismerkedni? Egy internetes fórumon maguk az asszonyok árulták el, merre kell őket keresni, hiszen ők meg férjre vadásznak...
  • Szerző:

Egy komoly kapcsolatra, feleségre vágyó férfi nem a zenés, táncos éjszakai szórakozóhelyeken szeretné megtalálni a nőt, akivel jövőt tervez. Csakhogy annyi már a társkereső oldal, hogy ember legyen a talpán, aki képes eligazodni rajtuk. Hiszen ezeken az oldalakon is jócskán akadnak nők, akik legfeljebb egy éjszakára terveznek. Azonban az is kiderült, hogy a nők is pontosan ebben a cipőben járnak: nehezen találnak olyan férfit, aki családot szeretne. Egy netes fórumon alaposan kivesézték a témát, és kiderült, hogy ennek ellenére bőven vannak sikertörténetek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Abban minden nő egyetértett a fórumon, hogy sok a furcsa alak a társkereső oldalakon, de azt is hamar leszögezték, hogy ez nem a férfiak hibája, egyszerűen vannak olyanok, akik hobbiból töltik az időt a társkeresőn, és egyáltalán nem partnert keresnek, hanem szórakoztatják magukat. Azonban ha ez nem szegi a társra vágyó nő kedvét, akkor szinte biztos a siker; csak nem szabad feladni a keresést, állította a nők többsége.

Nárcisztikus férfi

Fotó: Pixabay.com

Legtöbben a Badoo nevű alkalmazást említették, egymást érték a sikertörténetek a kommentfolyamban, miszerint itt ismerték meg mostani férjüket, élettársukat, és évek óta boldog kapcsolatban élnek. Meglepő, de a legnépszerűbb alkalmazást, a Tindert komoly kapcsolathoz nagyon kevesen ajánlották. Annak ellenére, hogy van rá példa, hogy valaki ott ismerte meg a férjét.

Szexmentes házasság

Fotó: Pixabay.com

Sokan említették a Randivonalat és a Love.hu-t is, sőt, van, aki Facebookon ismerte meg élete párját, és akadt, aki újsághirdetés útján. Az biztos, hogy a párkeresés a nőknek is kortól független dolog: hiba lenne azt hinni, hogy csak a huszonéves lányok ismerkednek az interneten. Sőt, a fórumon többnyire középkorú nők beszéltek arról, hogyan találták meg a férjüket egy-két éve, de akadnak szép számmal nyugdíjaskorú társkeresők is. Az biztos, hogy nők bőven vannak a társkeresőkön, és csak arra várnak, hogy a megfelelő férjjelölt rájuk írjon. Mert, bár egyre több nő kezdeményez, egyáltalán nem szívesen vállalják át ezt a feladatot a társkeresőn sem: mégiscsak az az igazi, ha a férfi indítja a beszélgetést néhány kedves sorral!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?