Létrehozva: 2017.09.13.

Egy nő vallomása: először aludtam együtt másik nővel, szerelmes lettem

Lindsey heteroszexuálisnak tartotta magát, sorra csábította el a férfiakat, imádott flörtölni. Majd egy éjszaka elment bulizni a barátnõjével, és egy ágyban kötöttek ki. A szexuális vágyat pedig kicsit sem érdekelte, Lindsey minek vallja magát...

Lindsey 18 évesen költözött New Yorkba, egy főiskolai kollégiumba. A fiatal lány a tanuláson kívül azt tervezte, hogy a lehető legtöbb pasival lefekszik majd – ugyanis a középiskolában annyira az eredményeire koncentrált, önkéntes munkákat vállalt, mindenkinek meg akart felelni, hogy pasizásra egyáltalán nem maradt ideje. A főiskolás évek alatt akarta bepótolni az elmaradást. Csakhogy végül semmi nem úgy történt, ahogy tervezte...

A kollégiumban egy visszafogott, mosolygós lányt kapott lakótársnak, aki nem csak lágy, szelíd jellemével idegesítette őt halálra, hanem azzal is, hogy őt is Lindsey-nek hívták. Szinte mindenben különböztek egymástól: a lakótárs rózsaszín, csajos ruhákat hordott, ő pedig fekete farmert, bőrkabátot.

Aztán három héttel a tanév kezdete után nagyon súlyos nemi betegséget kapott: csak feküdni tudott, volt olyan időszak, amikor enni sem volt képes. Míg az ágyat nyomta, lakótársa mindenben segítette, ápolta, proteines turmixszal táplálta. Lindsey ekkor jött rá, hogy a lakótársa nagyon kedves, és ez alatt az időszak alatt barátkoztak össze. A betegség négy hónapra kényszerítette őt ágyba, és amint lábra tudott állni, úgy döntöttek lakótársával - illetve akkor már barátnőjével -, hogy elmennek bulizni egyet.

Lindsey szokásával ellentétben szexi, testre simuló fekete ruhát vett magára, eszméletlen dekoltázzsal, hiszen számára a buli egyet jelentett a flörtöléssel. Azonban most egyáltalán nem foglalkozott a pasikkal, jól érezték magukat a lakótársával, aki még arra is rá tudta venni őt, hogy táncoljanak. Végül este hazamentek, és elkezdtek lefekvéshez készülődni. Majd történt valami…

A két lány egyszer csak a szoba közepén állt, hálóingben, és szorosan ölelték egymást. Érezték egymás szívverését, leheletét a nyakukon, végül egy ritmusban lélegeztek. Egyikük sem szólalt meg, és hogy meddig álltak így  − azt később nem tudták megmondani. Végül Lindsey javasolta, hogy feküdjenek le, ott is át tudják ölelni egymást. Ekkor ez még egy teljesen ártatlan gondolat volt, barátnők, akik nagyon szeretik egymást, szoktak együtt aludni. Így is lett, az ő ágyában találták magukat kiskifli-nagykifli pózban.

És úgy is maradtak egész éjszaka. Néhány óra múlva Lindsey, aki a kiskifli volt, megkérdezte a másik lányt, ébren van-e. Majd érezte, hogy válaszul bólintott egyet. Ezután reggelig nem szólalt meg senki: már besütött a nap az ablakon, amikor Lindsey megint megkérdezte – és ismét érezte a bólintást. De ekkor mást is kérdezett:

− Szeretnéd, ha megcsókolnálak?

Megbizsergett a tarkója, ahogy megérezte a bólintást. Amikor megfordult, és megcsókolták egymást, mintha átszakadt volna egy gát: órákig képtelenek voltak abbahagyni, pedig ahogy Lindsey mesélte, tökéletesen kiszáradt a szájuk, és persze kalandozott a kezük az egészen konkrét gyönyörért. Közben az ő fejében egyre pörgött a kérdés: Most mi a fene történik?!

Végül ez így ment hónapokig, és nemcsak fizikálisan, lelkileg is egymáshoz kapcsolódtak, kialakult a szerelem. Hol itt, hol ott csókolóztak titokban. Kezdetben úgy viszonyultak az egészhez, hogy ők valójában heterók, legjobb barátok, a barátságba ez belefér, nem igaz?

Azóta is lakótársak és a legjobb barátok – de most már egy párként gondolnak magukra. És már nem tartják magukat heteroszexuálisnak...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Visszatér a képernyőkre a százmilliók által kedvelt sorozat

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

borsonline.hu

Szívszorító vallomást tett Király Viktor: "A gyerekem és a feleségem agyára megyek"

vg.hu

Ő Bíró Ada, a köztévé új mesterséges intelligencia műsorvezetője

ripost.hu

Kollégái közölték: elhunyt a népszerű rádiós, 68 éves volt

mandiner.hu

Egész Európa arról beszél, mi történt Brüsszelben

origo.hu

Majd kiesnek a szűk felsőből Penélope Cruz hatalmas mellei

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!