ÉLETMÓDI

Egészen elképesztő a Pornhub legújabb statisztikája

Ebben a pillanatban milyen típusú mellet tapintanál meg szívesen? Hullámzó, hatalmasat vagy inkább apró cicit? Hihetetlen gyorsan változik a férfiak ízlése a pornóoldal által közzétett legfrissebb adatok szerint.
címkék:
  • Szerző: J.D.

A világ legnagyobb ingyenes pornómegosztó oldala ismét közzétett keresési adatokat: ezúttal a mellekről. Érdekes dolgok derültek ki: például, hogy a 35 év alattiak alig indítanak cicikkel kapcsolatos kereséseket az interneten, vagy az, hogy régen sokkal jobban szerette a közönség a szilikonmelleket, mint manapság.

Az összes, az oldalon indított keresés mindössze 1,5%-a volt mellekkel kapcsolatos, ami ha jobban belegondolunk, rettentően kevés. A legtöbb férfi természetesen óriási, hullámzó melleket szeretne látni a filmekben, a kis ciciket alig páran preferálják. Pedig akadnak mutatósak közöttük is…

Ha rangsorolnánk a kereséseket, a nagy melleket a második helyen a természetes követi, a kis cicik a harmadik helyre kerültek, és az utolsó helyen vannak a szilikonmellek - vagyis ezekre voltak a legkevésbé kíváncsiak a felhasználók.

Pedig 2014 tavaszán még egyaránt népszerű volt a kicsi és a nagy mell is, aztán egyre csökkent a kis mellekre szűrő keresések száma. 2013-ban pedig még a szilikonmell volt a legnépszerűbb.

Viszont: ha lassan is, de az elmúlt egy évben azért emelkedett a pici mellekre indított keresések száma.

A felhasználók megoszlása is érdekes: például a 18-34 éveseket alig érdeklik a mellek, míg legtöbbször az 55-64 év közöttiek keresnek kimondottan cicis pornóvideót.

Aztán az is kiderül az adatokból, hogy a műmellek Dániában a legnépszerűbbek, az óriásiak Nigériában, míg a legtöbbször Finnországban kerestek kis ciciket. Magyarország a középmezőnyt erősíti - legalábbis, ami a mellekkel kapcsolatos kereséseket illeti.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?