ÉLETMÓDI

Eddig nem ismert gyönyöröket tár fel számodra is az amazon-szexpóz

Igazán kivételes pozitúra, és ezúttal a nő jut domináns szerephez. Eszelősre korbácsolja a vágyat és kirobbanó orgazmust ígér. Ugye te is szívesen kipróbálnád?
  • Szerző: A. G.

Ebben a pózban a nő hagyományosan több domináns szerephez jut, innen ered a neve is. Ha már eleged van a kezdő pozíciókból, ez lesz a tökéletes választás a szintre lépéshez!

Az amazon a misszionárius és a cowgirl mesteri összehangolása, így kezdjetek hozzá:

A férfi feküdjön a hátára felhajtott térdekkel, a nő pedig a lábai közé kell hogy férkőzzön, miközben az ágyon térdel.  A nő a kezét a férfi lábára, de az ágyra is leteheti, amennyiben nagyobb stabilizációra van szüksége közben.

A póz egyik kulcspontja az, hogy a nőnek állandó egyensúlyban kell lennie és nagyon lassan indítani, kiiktatva az egyéb sérülések lehetőségét. 

A másik előnye a kényelmes ritmusú mozgásoknak, hogy partnered testének teljes ráhangolódását egészen apró csípőmozdulatokkal is eléred, viszont nagyon gyorsan megtapasztaljátok a gyönyör édes pontját. 

Kicsit nagyobb rugalmasságot és kitartást igényel ez a szexpóz, azonban megéri a kísérletezést, hiszen nemcsak kellemes frissülést hoz a szexuális életetekbe, hanem további ötleteket is adhat. 

 

 

 
 
 
 
 
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?