ÉLETMÓDI

Csoda történt a férfival, aki 700 napig nem nyúlt magához!

Elsőre talán úgy tûnhet, fölöslegesnek ilyen önsanyargató vállalásokat tenni. Ebben az esetben mégis eredményt hozott a maszturbálás teljes elhagyása.

Egy Reddit felhasználó kendőzetlenül leírta bejegyzésében, hogyan változott meg az élete 700 maszturbálásmentes naptól. De az őszintének tűnő pasi azt állítja, szuper-erőre tett szert azóta, hogy nem nyúl önkezével a péniszéhez szexuális örömszerzés céljából.

Mindannyian üres belsővel születünk. Ezt az űrt mindenki azzal tölti meg élete során, amivel csak szeretné. Vallás, spiritualitás, munka, tudás, nők, tévé, pornó, filmek, stb... Lényegében az vagy, ami a lelked mélyén lapul - ez adja a személyiségedet. Én úgy döntöttem, nem leszek pornófüggő maszturbálógép.

- írta névtelen hősünk, akinek először nehezére esett feladnia napi rutinját. Azonban, mint később kiderült, az élet őt igazolta. Egy hónap sem telt bele, és pozitív változások következtek be nála - legalábbis, ami a nőügyeit illeti! A kihívás kezdetekor már majdnem egy éve nem volt semmilyen partnere, és láss csodát, beindult az "üzem".

Először is megnőtt az érdeklődésem a lányok iránt. Aztán azt vettem észre magamon, hogy hihetetlenül könnyen nyitok feléjük. Hirtelen pedig azon kaptam magam, hogy azt csípek fel, akit akarok. Ez a férfiaknál pedig igenis szuperképességnek minősül!

- folytatta történetét a csibész nőcsábásszá avanzsált férfi. Emberünk azt mondja, hogy szexuális étvágya ma már teljes mértékben ki van elégítve - maszturbálásra több, mint egy éve nem gondol. Ugyanakkor azt is elárulja, hogy nem az egyéjszakás kalandokat keresi új képességével, abból ugyanis már kinőtt. Legnagyobb vágya, hogy megtalálja álmai párját, akivel később egybe is kelhetnek...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?