ÉLETMÓDI

Borzalom, ami ezzel a férfival történt szex közben

Olyan baleset érte a péniszét, amire még gondolni is fájdalmas. Egy orvosi tanulmányból kiderült, hogy a dolog sokkal gyakoribb, mint bárki hinné; egy romantikus estéből könnyedén lehet horrortörténet!
  • Szerző: JD

Minden férfi rémálma történt meg a 24 éves Roberttel: a csaja fordított lovaglópózban ült rajta, egyre közeledtek az orgazmus felé – amikor furcsa, roppanó hangot hallott. Olyan fájdalom hasított a péniszébe, amit még soha életében nem tapasztalt. Bedagadt, kékes-lilás vérömleny jelezte az őrjítő fájdalom mellett, hogy súlyos a baj. A sürgősségin azonnali műtétet javasoltak; ugyanis a pénisztörést máshogy nem lehet meggyógyítani.

Még az orvosok szerint is igazi horror, ami ilyenkor a pénisszel történik: károsodhat a húgycső, a péniszben lévő idegek és a vérerek is. A pénisztörés nemcsak a fájdalomról és a vérömlenyről ismerhető fel: az erekció azonnal elmúlik, és akár vérzés is felléphet. De nem csak a rosszul megválasztott szexpóz vagy egy hirtelen mozdulat okozhatja, hanem a világ legnépszerűbb potencianövelője is.

Egy másik férfi nem tapasztalt roppanó hangot, mindössze bedagadt és elgörbült a pénisze, no meg iszonyatos fájdalmai voltak.  Amikor bement a kórházba, kiderült, hogy a Viagrának köszönheti az elváltozást. Ugyan önmagában a potencianövelő szer nem okoz pénisztörést, közvetve ez volt a probléma. A férfinak szex után szűnni nem akaró merevedése volt, amit maszturbálással akart enyhíteni. Sikertelenül.

De az orvosok találkoztak olyan esettel is, hogy egy férfit álmában ért a baleset: a Viagra után merev maradt a pénisze, nem foglalkozott a dologgal, elment aludni. Csakhogy éjszaka a merev péniszére ráfordult az ágyban a párja véletlenül, és a férfi a kínzó fájdalomra ébredt.

A horrorisztikus tanulmány számtalan pénisztöréses esetet ír le, és kiderült, hogy azok a férfiak, akik potencianövelőt szednek, komoly veszélyben vannak: a hosszúra nyúlt, fájdalmas erekció ugyanis néhány esetben nem csak önmagában igényel azonnali orvosi beavatkozást – hanem rendkívül morbid baleseteket okozhat.

És ezeket olvastad már?