ÉLETMÓDI

Azonnal szakítanának a férfiak, ha megtudnák, hogy titokban ezt teszi a barátnőjük

Sokszor a férfiak azt hiszik, megtalálták az igazit, végre egy szexi és kedves nő akadt a horgukra. Csakhogy sokszor fogalmuk sincs, milyen elvetemült dolgokat tesz a hátuk mögött a csajuk...
  • Szerző:

Minden férfi rémálma, hogy titokban semmibe veszi őt a barátnője, és vérlázító dolgokra vetemedik. Bár a legtöbb nőre nem jellemző, hogy teljesen hülyére vegye a pasiját, azért akadnak a szebbik nem tagjai között is, akik megérik a pénzüket. Egy online fórum névtelenségében kiakasztó sztorikat meséltek csajok...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

„Le szoktam nyúlni a pasim készpénzét, amikor együtt vagyunk bulizni, és este lefekszik részegen. Kipakolom az egész pénztárcáját, néha elég sok lóvé van benne. De azt hiszi, hogy ő költötte el a pénzt a buliban, soha nem fogott még gyanút.”

„Rá szoktam nézni az exbarátnője adatlapjára a Facebookon, és amikor meglátom, milyen rossz az élete a pasim nélkül, az valahogy elégedettséggel tölt el.”

„Herpeszem van, ott lent. De nem fogom elmondani a pasimnak.”

„A kedvesem azt hiszi, hogy újra szedem a fogamzásgátlót. Pedig nem.”

„Még mindig benne van a telefonkönyvében egy-két exbarátnőjének a száma. Hát, szerintem meg ne beszéljen velük, most velem jár. Szóval blokkoltam a csajok számát a telefonjában, nem tudják hívni többet.”

„Rendszeresen belekukkantok az üzeneteibe, amíg nincs nála a telefonja, tudni akarom, kivel és mit beszél.”

„Azt mondtam neki, hogy van munkahelyem, és dolgozni járok. Ez még a kapcsolat elején volt, négy hónapig nem találtam munkát. Még egy irodaházat is mutattam neki, hogy oda járok sőt, reggelente még be is vitt, és integetett, míg bementem a bejáraton. Bent megvártam, míg elhajt a kocsijával, aztán hazamentem. Nem akartam megmondani, hogy munkanélküli vagyok, mert akkor nem jött volna össze velem.”

„Egyik este megmondtam neki, hogy nem megyek át, nincs hangulatom a szexhez. Valójában volt, de az új vibrátoromat akartam kipróbálni.”

„Csináltam egy kamuprofilt, mintha egy nagymellű csajszi lennék, és ráírtam, hogy lenne-e kedve találkozni velem. Kíváncsi voltam, megcsalna-e. Átment a teszten.”

 

És ezeket olvastad már?