ÉLETMÓDI

Árulkodó személyiségjegyek: Így ismerheti fel a nő a mindig szexéhes férfit

A közhiedelemmel ellentétben nem minden férfi kívánja állandóan a szexet. Viszont szép számmal akadnak, akik szinte mindig akcióra készek. Most pedig kiderült, hogy a nagy étvágyú pasik nemcsak szexuális aktivitásban, de számos más tulajdonságban is hasonlóságot mutatnak.
címkék:

A Queenslandi Műszaki Egyetemen egy átfogó tanulmányt készítettek a szexualitásról, hogy pontosan megállapítsák milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek azok a férfiak, akik állandóan bevetésre készek – írja a Maxim.

A tanulmányban több mint 3 ezer szexuálisan aktív férfi vett részt, akiknek hónapokon keresztül vizsgálták a hálószobakalandjait. Mint kiderült, a legtöbbet szexelő pasik általában érzelmileg stabilak, lelkiismeretesek, megbízhatóak és társaságkedvelőek.

„A legtöbb nő a biztonságot keresi egy férfi mellett. Fizikai és érzelmi biztonságot egyaránt. A nők sokkal válogatósabbak, ha szexről van szó, ezért olyan partnert keresnek, akivel nagy valószínűséggel hosszú távra tervezhetnek. Ebből kifolyólag logikus, hogy a lelkiismeretes pasiknak több szexpartner jut az átlagnál.”

- fogalmazott a tanulmányra reagálva Bianca Rodriguez amerikai szexterapeuta.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?