Létrehozva: 2017.08.13.

Angelina és Brad Pitt ezt mondták egymásról, mióta kirobbant a válóper

Bár mindketten rébuszokban beszélnek, és kevés tény hangzik el, a sorok közül rengeteg fájdalom szûrõdik át.

A hollywoodi álompár 11 évvel az esküvő után, 2016 szeptemberében döntött a szakítás mellett. Most mindketten a gyerekekre koncentrálnak, és Brad Pitt terápiára is jár. Még mindig nem egyértelmű, pontosan mi vezetett a kapcsolat megromlásához, csak találgatni tudnak a rajongók. Egy online magazin összeszedett minden nyilatkozatot, amit szakításuk után tettek.

1. Angelina: "Nem mondanám, hogy rosszra fordultak a dolgok, nem szeretem ezt a szót. Inkább minden csak nagyon nehéz lett. Próbálom meglátni benne a lehetőséget arra, hogy sokkal több energiát fordítsunk a gyerekeinkre. Mind a hatan erősek, és én nagyon büszke vagyok rájuk."

2. Brad: "A pletykák egy kis része igaz. A Gyermekvédelmi Szolgálat segítségét kellett kérjük, hogy megoldást találjunk a helyzetre. Mindketten minden tőlünk telhetőt megteszünk. Igyekszünk nem elvinni a mocskos, gyűlölködő válóperek irányába a dolgot. Csak az a rossz, hogy a gyerekeknek így is szörnyű, ahogy szétesik a családjuk."

3. Angelina: "Most mindketten a családunk egészségére koncentrálunk. Mindannyian erősebben jövünk majd ki a helyzetből. A válástól függetlenül mi egy család vagyunk – és az is maradunk örökre."

4. Brad: "Van az a klisé, hogy ha szeretsz valakit, akkor el tudod engedni. Most értem, mit jelent: így, hogy érzem is. Hogy milyen úgy szeretni, hogy nem akarod birtokolni a másikat. Hogy semmit nem vársz el viszonzásul tőle. Jól hangzik a könyvekben meg dalszövegekben, de semmit sem értesz belőle, míg át nem éled."

5. Angelina: "Nem akarok túl sokat beszélni róla, csak annyit mondanék, hogy irtózatosan nehéz időszak volt. Attól még egy család vagyunk, és mindig azok is maradunk."

6. Brad: "Végül rájöttem: az vagyok, amit csinálok. Mindazok a dolgok, amiket elkövettem, azok is a részeim. Nem lehet letagadni, el kell fogadnom, hogy ez is bennem van. És ha szembenéztem vele, akkor meg tudom javítani. Minden egyes rossz cselekedetem egy lépés volt a megtisztulás és a megértés felé. A legnagyobb hiba az lenne, ha elkerülném ezeket a dolgokat, és nem foglalkoznék velük."

7. Angelina: "Eszméletlenül sok ember találja magát ugyanebben a helyzetben. Az egész családom, mindannyian nehéz helyzetben voltunk. Most a gyerekekre fókuszálok, és arra, hogy megtaláljam a kiutat ebből a helyzetből. Azt akarom, hogy mindannyian megerősödjünk. Nehéz hónapok voltak ezek."

8. Brad: "A gyerekek jelentik a teljességet. Ha gyerekeid vannak, ők az életed. Rajtuk van a figyelmem, és ez így van rendjén. Nincsenek öngyilkossági gondolataim, vagy ilyesmi. Még annyi gyönyörű dolog van az életben! És nagyon sok szeretet, amit adni lehet. Minden rendben van. Ez csak… az élet."

9. Brad: "Nincsenek titkaim, nincs mit rejtegetnem. Emberek vagyunk, és én mindig is érdekesnek találtam az emberi létet. Ha nem beszélünk róla, attól szemernyit se leszünk jobban."

10. Brad: "Nagyon szomorú vagyok a válás miatt, de most a legfontosabb, hogy a gyerekeink jól legyenek. Kértem a sajtót, hogy hagyjanak nekik teret, míg feldolgozzák ezt a nehéz időszakot."

11. Brad: "Mindketten arra fókuszálunk, hogy erősebb és jobb emberként kerüljünk ki a helyzetből, egyszerűen nem lehet ennek más kimenetele."

A legújabb hírek szerint Angelina lefújta a válást, felfüggesztették az eljárást.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megszületett az ítélet, egy vagyont kell fizetni Cristiano Ronaldónak

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

metropol.hu

Máris lecsaptak Szoboszlai távozó edzőjére: kiderült, mit csinál nyártól Klopp

ripost.hu

Baleset történt Győrben: halálgömbből zuhant a mélybe a motoros

hirtv.hu

Egy év felfüggesztett börtönre ítélték Ihász Sándort

origo.hu

Brutálisan összeverték Miley Cyrust

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Sokan lemondanak róla, Hosszú Katinka így juthat ki az olimpiára

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!