Létrehozva: 2018.12.14.

After szex-szeánsz: Ez a 7 apróság teszi teljessé a gyönyört

Nemcsak a tested, de a lelked is hálás lesz a kényeztetésért, a partneredrõl nem is beszélve! Ha azt szeretnéd, hogy a maga teljességében éljétek meg a szexualitást, figyelj oda erre is!

Valószínűleg nagyon is tisztában vagy azzal, mit kell tenned szex előtt ahhoz, hogy mindketten fénysebességgel repüljetek az orgazmusba. Kevesen törődnek vele ilyen alaposan, de legalább ilyen fontos szex után a levezetés.

Néhányan összebújnak, szunyókálnak, mások édes-szerelmes beszélgetést választják. De bármi is történik kettőtökért ilyenkor, az after-szex rituálé segít a szexualitás kiteljesedésében..

Az alábbi csekélységnek tűnő tevékenységek egyértelműen a szex utáni harmóniát erősítik és támogatják.

Lássuk, mik is ezek:

1. Irány a fürdőszoba!

Ez az első lépés, ami szex után jöhet, ugyanis a vizelettel azonnal távoznak a méreganyagok a szervezetből, majd egy kellemes zuhany is csodákat fog tenni a bőröddel és a higiéniáddal. Meglátod, sokkal könnyebb lesz utána bármilyen tevékenységhez  fogni.

2. Cseréld át az alsóneműt

A legjobb, ha pamut alsót húzol fel az akció utánra, ugyanis a pamut hipoallergén, erősen nedvszívó és nem irritálja az intim részeidet. Szex után ugyanis fokozottan érzékenyebbé válnak ezek a területek, így nagyon nem mindegy, mivel is takarod be.

3. Ölelésre fel

Minden alkalommal, amikor párodat átölelve meghitten beszélgettek, az úgynevezett szerelemi hormon vagyis oxitocin szabadul fel, mely a közelség érzését hozza létre. Ez egy remek módja annak, hogy még jobban összekapcsolódj pároddal és intimitást hozzon létre. Beszélhetsz ilyenkor az álmaidról vagy hogy mit szeretnél együtt közösen csinálni vagy bármi ami fontos neked.

Lapozz a folytatáshoz!


4. Hidratálj

Akár az éjjeliszekrényre oda is készíthetsz egy palack vizet, hogy egyből kéznél legyen. A hancúrok során sok vizet veszíthetünk és ezt érdemes minél hamarabb pótolni, arról nem is beszélve, hogy ha a folyadék háztartás megfelelő, akkor a méregtelenítés és sokkal hatékonyabban megy végbe a szervezetbe, azaz nagyobb eséllyel mossuk ki a káros anyagokat.

5. Nasizás

Szex után nemcsak szomjasak, de éhesek is leszünk, ugyanis a hancúrozás közben a pulzus is felszökken és kalóriát is égetünk. Készülj apró falatkákkal akár zöldségből és előre bekészíthetsz egy zöld teát is. Ha párod besegít, akkor egygyors zöldséges omlett lehet a tökéletes választás miközben egymásra vagytok hangolódva.

6. Bókok és csókok

Annak érdekében, hogy a legközelebbi szextalálkozóból a legtöbbet ki lehessen hozni, fontos, hogy szó szerint beszámolj arról, ami jól esett partneredtől. Erre szex után egyből adódik a megfelelő pillanat, hiszen akkor még az oxitocin szint magas, és érzelmi-fizikai szinteken is nagyszerűen kialakul a kötődés. Ekkor érdemes az esetleg kimaradt élvezetekről is beszélni, mi az, ami jól esne neked.

7. Nevetés

Közvetlenül szex után tartsd magad a játékos gondolatsávon és kapcsolódj ki egy kis humorral. Az eufória utólagos állapotában minden kicsit jobb színben tűnik, mint amúgy. Akár elmondhatsz egy jópofa viccet, nyugodtan vállald fel a lököttséget és ezzel is nyújtod az intimitás pillanatait. Ez az extra idő nagyon fontos, ugyanis ha egyből a realitásra tereled a dolgokat, a másik úgy fogja érezni, mintha cserbenhagyták volna egy autóbalesetben.

Összességében próbálj a szexre egy több színpadi jelenetből álló darabként gondolni, ahol a levezetés és az intimitás meghosszabbítása ugyanolyan fontos mint az előjáték.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól