ÉLETMÓDI

A szőr hatalma: kiderült, mi indítja be valójában a nőket szex közben

Kiderült, hogy a nők mégis inkább a szőrös mellkasra buknak! A divat ugyan változhat, de a férfiasság marad: most kiderül, miért a szőrrel dúsan megáldott partnerre voksolnak a nők!
  • Szerző: F. E.

Ha eddig a reklámokból úgy jött le neked, hogy a szőrtelen, fiús mellkas és a borotvált hónalj a szexi, akkor ez a nézőpont hamarosan meg fog változni benned.

A nők ugyanis sokkal szívesebben választanak olyan pasit, aki értékelhető (azaz szemmel látható) szőrzettel rendelkezik, legalább mellkastájékon.

De nézzük, miért is találják a férfinem szőrös tagjait vonzóbbnak a hölgyek:

1. A csupasz csiga

A nők  arról a pasiról, aki teljesen lecsupaszítja magát mindenhol, azt gondolják, hogy csakis felszínes lehet, mivel ennyire fontos neki a külső. Ráadásul a partnerétől is hasonló csupaszságot vár el, ami hosszú távon nagyon fárasztó lehet.

A túl csupasz férfitest azt jelzi a nők számára, hogy az illető túlságosan sokat ad a külsőségekre, de az is lehet, hogy kompenzálni akar vele.

2. Tarzan

Az erős haj és dús szőrzet az erőt és a fittséget jelzi, egyúttal a vitalitás és a férfiasság védjegye. A szőr egyfajta férfias magabiztosságot is sugároz, ami ellenállhatatlanná teszi viselőjét.

Lapozz a folytatáshoz!


3. Hónaljkutya

A hónaljszőrzetnek is fontos szerep jut a szexualitásban, ugyanis olyan illatanyag őrzője, amitől a nők teljesen beindulnak! Érdemes ezt is szem előtt tartani, ha esetleg borotváért nyúlnál...

4. A hormonok választanak

Érdekes tény, de a nők termékenyebb napjaikon kifejezetten a férfiasabb, azaz a szőrösebb partnerhez vonzódnak!

5. Magas libidó

A férfiak a tesztoszteronhormon miatt szőrösek, ezért csak természetes, ha valakinél magasabb a férfihormon, akkor az dúsabb szőrzethez és a szokásosnál nagyobb nemi hajtóerőhöz vezet. És mindez persze rendkívül vonzó a hölgyeknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?