ÉLETMÓDI

A nők szerint ezekben a helyzetekben igen is számít a méret

Sok férfit annyira aggaszt, megfelelő-e a mérete, hogy képtelen közeledni a nőkhöz. Pedig fölösleges parázni, ebben kérdésben ugyanis sokkal inkább a gyengébbik nem véleménye a mérvadó. Mostanában nem is rejtik véka alá amit gondolnak, sőt, elárulták, hogy bizony van, amikor igenis fontos, mekkora a szerszám.
  • Szerző:

Nem véletlen, hogy a férfiak aggódnak, vajon elég lesz-e a méretük a nőknek; hiszen a pornófilmekben minden pasi átlagon felüli férfiassággal nyomja az ipart. Ám a nőknek is megvan a maguk véleménye a hatalmas szerszámról: méghozzá az, hogy a legtöbb esetben köszönik, nem örülnek neki.

Fotó: Pixabay

Sok nő kimondottan az átlagos méretet szereti, és egyikük el is mondta a The Scottish Sun-nak, hogy miért. A 26 éves lány úgy vette észre, hogy a nagyméretű férfiak beképzeltek, és azt hiszik, már semmit nem kell tenniük a nő gyönyöréért az ágyban, elegendő, hogy bőkezű volt velük a természet. Sőt, előző kapcsolata pontosan emiatt ért véget: a pasi egyszerűen borzasztó volt az ágyban, csapnivaló volt a szex. Azt más nők is megerősítették, hogy az átlagos, vagy kisebb mérettel bíró pasik viszont rendkívül kreatívak, ha a női orgazmusról van szó.

A másik hátránya a túl nagy méretnek, állítják a nők, az az, hogy igencsak kevés pózban tudnak szeretkezni ezekkel a férfiakkal, hiszen másképpen fájdalmas lenne a szex. A lány azt is elárulta, hogy most már kifejezetten a kisebb méretű férfiakra utazik, amikor társat keres – ezért egy olyan randioldalon regisztrált, ahol átlag alatti pasik keresnek nőt. Azoknak a férfiaknak pedig, akik aggódnak a méretük miatt, azt üzente, hogy ne legyenek rossz érzéseik: a nők nem a hatalmas férfiasságra utaznak, hanem a bombasztikus szexre – a kettő pedig nem feltétlen jár együtt.

És ezeket olvastad már?