ÉLETMÓDI

A női orgazmusnak ettől a részétől eszüket vesztik a férfiak

Mindig izgató, ahogy a nő testén végigfutnak a gyönyör hullámai. Ám amikor az orgazmus csúcsán így reagál a nő intim tájéka, teljesen begőzölnek a férfiak. Ez bizony a női ejakuláció vadító mozzanata!
  • Szerző: A. G.

A férfiak számára az egyik legkézenfekvőbb bizonyíték arra, hogy a nő elélvezett, amikor a nő is ejakulál és ott hagyja lenyomatát az ágyon - csakúgy mint a férfi... Talán csak a mennyiség tűnik kevesebbnek, de ha a G-pontos orgazmus eléri a nőt, akkor bizony felfokozódik a nedvesedés és a vagina kilövelli izgató nedvét.

Azért is jó ez a férfiaknak, mert ezek után biztosan nem kell megkérdezniük, jó volt-e a szex, hiszen egyértelmű. Az, hogy miért jó a nőknek, nem kérdés... Ez a fajta orgazmus a legintenzívebb, melyre egyébként minden nő képes.

Korábban már írtunk arról, hogyan is fedezhető fel a nő gyönyörközpontja, azaz a G-pontja. Ezen pont izgatásával sokkal nedvesebb lesz a nő, nem beszélve az orgazmus pillanatairól, mely sokkal nagyobb kéjérzetet okoz majd neki.

A női ejakulációs orgazmus nem minden esetben jár spriccelő kilövellésekkel, de előfordulnak ilyen esetek. A folyadék mennyisége változhat a teáskanáltól egészen egy közepes csészéig. Semmiképp nem lehet összetéveszteni a vizelettel - állaga sűrűbb és összetétele is teljesen más.

Lapozz a folytatáshoz!


Minden nő különlegesen gyönyörteli pillanatként éli meg az ejakulációs orgazmust, mely a G-pont izgatása során következik be és melynek következtében az egész vaginán hullám-összehúzódások futnak végig. Ezek hatására bocsátja ki hüvelyi nedvét a nő. Ilyenkor határtalan gyönyör és egy kivételesen mélyről fakadó érzés járja át egész lényét. Már tudományosan is bizonyított, hogy a G-pont izgatással sokkal intenzívebb és áthatóbb a női gyönyör.

Ha eddig nem sikerült közösen felfedeznetek partnered gyönyörpontját, akkor itt az ideje, hogy beszéljetek róla: pl. milyen szögben érzi hüvelyének maximális izgatását az aktus során, hogy a legkülönlegesebb szexélményt tudd biztosítani mindkettőtök számára. Az érzékelés annál kifinomultabbá válik, minél több időt töltünk a felfedezésével.

További tippeket itt találsz, csak így tovább a gyönyörök útján!

 

És ezeket olvastad már?