ÉLETMÓDI

A legvadabb dolgok, amiket partnered kipróbálna a szexben

Akár hiszed, akár nem, csillagjegye alapján könnyen be lehet azonosítani, mi is indítja be párodat igazán az ágyban. Sőt, meglehet, hogy erre még ő sem számított! Mutatjuk, kit hogyan tudsz tûzbe hozni!
  • Szerző: A. G.

Akár hiszed, akár nem, a csillagjegyedből kiderül, mi mozgat meg igazán az ágyban, illetve az is, mennyire vagy nyitott a finom perverziókra.

Az alábbi összeállítás segítségével könnyen le tudod ellenőrizni magadat és partnered, a többit pedig már a fantáziádra bízzuk!

1. KOS 03.21. - 04.20.

Te vagy az, akit semmi nem rettent vissza! Szex az első randin? Jöhet! Parkban vagy a strandon, nem számít: csakis az izgalom és a nyilvánosság. Ha ez nem elég kockázatos, mit szólnál egy lifthez?

2. BIKA 04.21. - 05.20.

Mint az ínyencségek nagy kedvelője, igyekszel igazán érzéki szexszel kényeztetni párodat. Minden apró kis részlet fel tud izgatni és bátran elfogadod az intellektuális kihívásokat is. Szereted, ha úgy történik minden, ahogy elképzelted, de ne feledd, téged is érhetnek kellemes meglepetések, ha hagyod magad!

3. IKREK 05.21. - 06.21.

Akárcsak a való életben, a szexben is gondtalan és kalandos vagy. Kreativitásodnak semmi nem szabhat határt! Imádod a romantikát, de a piszkos beszéd még jobban beindít. Légy szemtelen, és mondd el partnerednek, mit is fogsz csinálni a testével és mi az, amire te vágysz.

Lapozz a folytatáshoz!


4. RÁK 06.22. - 07.22.

Szereted a tekintélyt, és nem bánod, ha valaki megragad az ágyban és átveszi a vezetést. Az is rettentően fel tud izgatni, ha valaki finom kis perverzióval közelít hozzád, a lényeg, hogy egymásra legyetek hangolódva!

5. OROSZLÁN 07.23. - 08.23.

Nem meglepő, hogy mint uralkodó jegy, szereted a figyelmet az élet minden területén. A szexben sincs ez másképp, fontos, hogy partnered igazán képben legyen, mitől is indulsz be. Egy szexin előadott levetkőzés, ami csak neki szól, garantáltan nem marad majd jutalom nélkül.

6. SZÛZ 08.24. - 09.23.

Számodra a szex kivételesen fontos, és tökéletesnek kell lennie. Ráadásul nemcsak magaddal, de partnereddel szemben is magasak az elvárásaid. Fantáziád határtalan, a lakás bármely pontján - akár a fürdőben vagy a konyhaasztalon - mindig készen állsz egy kis bujálkodásra.

Lapozz a folytatáshoz!


7. MÉRLEG 09.24. - 10.23.

Játékosság mindenek felett - ez lehetne a mottód! Egyik legnagyobb sajátosságod, hogy szívesen próbálsz ki új dolgokat. Egy szexi és érzéki sztriptíz nemcsak téged, de a partneredet is őrült lázba tudja hozni!

8. SKORPIÓ 10.24. - 11.22.

Csillagjegyed alapján a legnagyszerűbb szeretőként tartanak számon, egyszerűen odavagy a fizikai és testi érzetekért. Szereted az izgalmas és extrém játékokat az ágyban, a kikötözéstől kéjesen remeg a tested. Vágyad képes a semmiből hirtelen fellobbanni, mellyel folyamatosan lenyűgözöd partneredet. Játékok, síkosító krémek, perverzió - nálad minden belefér!

9. NYILAS 11.23. - 12.21.

A fenevad és az ember keverékeként tartanak számon, így nem meglepő, hogy ez a vonal erősen megnyilvánul a szexualitásodban is. Egyrészről szereted a kedves, édes szeretkezéseket, másrészt pedig amint előhozzák belőled vad énedet, máris készen állsz egy igazi buja szeretkezésre.

Lapozz a folytatáshoz!


10. BAK 12.22. - 01.20.

Büszke vagy szexuális tehetségedre, ráadásul szívesen próbálsz ki új, addig még fel nem fedezett területeket is, szereted kitolni a határokat. Ugyanakkor sokat töprengesz azon, milyen is lehetsz az ágyban, így jól esik a párodtól kapott minden megerősítés, hogy ez egy kétszemélyes teljesítmény.

11. VÍZÖNTÕ 01.21. - 02.20.

Szelíd és gondoskodó vagy még az ágyban is, szereted, ha partneredet a maximális csúcsokra juttatod. Az intellektuális játszadozás a szeretkezések előtt számodra kulcsfontosságú, szinte csak agyban vagy képes beindulni. Partnerednek hasonló szellemi és fizikai nyitottsággal kell rendelkeznie, hogy igazán meg tudd élni a gyönyört.

12. HALAK 02.21. - 03.20.

Párod forró és szenvedélyes csókjait keresed bármilyen helyzetben. Érzékiségednek semmi nem szab határt, imádod, ha bekötik a szemed és úgy kényeztetik tested minden rejtett zugát. Szeretsz az érzékszerveidre hagyatkozni és mély szinten megélni a szexualitás adta gyönyöröket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?