ÉLETMÓDI

A gésák ősi szextitka: Ilyen vaginaszorításra vágynak a férfiak

A nagy tit­kot a gésák generációról generációra adták to­vább egymásnak. Már kislánykoruktól kezdve beavatottak voltak az elképesztően erős vaginaszorítás technikájába, mellyel a tökéletes orgazmus garantált. Ezzel a módszerrel te is mesebeli élményekhez juttathatod a kedvesed!
  • Szerző: A. G.

A gésák titka nemcsak városi legenda! Igenis léteznek olyan "művésznők", akik csupán a hüvelyizmaik mozgatásával képesek megfordítani két golyót odabent! Képzeld el, hogy ezzel a képességgel mekkora varázslatot tudnak okozni egy férfinak és persze maguknak! 

A csípőd és az alhasad izmainak edzése szülés után elengedhetetlen: egyrészt megszünteti a kényelmetlen tüneteket, másrészt segít visszanyerni a leánykori formádat odalent. De ha ha már belejöttél és elsajátítottad a gyakorlatokat, miért állnál meg a minimumnál? 

Így fogj hozzá

A hüvely izmainak edzése önmagában nem elég, ha a csípőd, az alhasad és a gerinc melletti izmaid nincsenek elég jó állapotban. De ha már hanyatt fekve, a térdedet felhúzva legalább egy percig magasan a levegőben tudod tartani a csípőd anélkül, hogy remegne a lábad, kezdődhet az intim edzés! 

Először is fel kell térképezned, hogy honnan indulsz: keress egy nyugodt félórát vagy órát, amikor egyedül lehetsz és csak a testedre figyelhetsz! Feküdj hanyatt, nyúlj be a hüvelyedbe és próbáld megszorítani az ujjad. Ha sikerül kifejezetten erős fogást előidézned, akkor gratulálunk, máris haladó szintről indulsz! Ha nem, ne keseredj el, hanem kezdj bele azonnal az intimtorna alapgyakorlataiba, hiszen ez nemcsak a szex, hanem a női egészséged szempontjából is nagyon fontos!

A hüvelyed és a végbeled záróizmaira koncentrálj, és szorítsd össze őket, ahányszor csak tudod. Kezdetnek csinálj 5-ös vagy 10-es sorozatokat: ebben az a fantasztikus, hogy bárhol, bármikor edzhetsz! Mivel kívülről semmilyen jele nem látszik, hogy mit is csinálsz éppen, ezeket naponta többször, akár a buszmegállóban, akár a pénztárnál sorbaállás közben is csinálhatod - és mennyivel szórakoztatóbb lesz a várakozás! 

Így tökéletesítsd a technikát! 

Ha már az ujjadra vagy a kedvesed péniszére rendesen rá tudsz szorítani, bonyolítsd a gyakorlatokat! Egy gésagolyó tökéletes erre a célra: akár napközben is kísérletezhetsz vele, hogy meddig tudod a hüvelyedben tartani! De eszköz nélkül is gyakorolhatsz: próbáld meg külön mozgatni a hüvelyed felső, a méhszájhoz közel eső izmait, majd az alsókat. Képzeld magad elé egy hastáncos mozdulatait, és próbáld ezeket utánozni belül! 

Ha már tudatosan képes vagy  külön-külön is irányítani a golyókat, innentől csak a fantáziád szabhat határt a mozdulatoknak! Szeretkezés közben egyrészt olyan élményhez juttathatod a férfit, amiről azt sem tudta eddig, hogy létezik! Másrészt innentől kezdve bármilyen pózban képes leszel az orgazmusra, hiszen könnyedén irányíthatod, hogy melyik részen esne jól erősebb vagy éppen gyengédebb stimuláció! A G-pontod és a legérzékenyebb részeidet soha többé nem kell keresni, hiszen annyira ismered majd a saját tested, amennyire csak egy nő vagy egy modern kori gésa képes lehet rá! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?