ÉLETMÓDI

A férfiak imádják, a nők kiakadtak: ilyen a legújabb cicifix

Egymást érik az újítások melltartó fronton, a cél, hogy a látvány a lehető legszexibb legyen. Sajnos azonban nem minden próbálkozás jár sikerrel. Ez a kínai darab például alaposan kiverte a nőknél a biztosítékot...
  • Szerző:

Megdöbbentek a nők a legújabb melltartón, ami egy online webáruházban jelent meg: a leírás szerint kényelmes, alig lehet érezni, és igazán buja látványt nyújt – ugyanis teljesen átlátszó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A bökkenő csupán annyi, hogy azok a nők, akik megrendelték, nem voltak elájulva tőle, és ki is fejtették az értékelésekben a véleményüket. Nem tetszett nekik, hogy a cicifix szó szerint kemény műanyagból készült.

Sokan arra panaszkodtak, hogy furcsa érzés volt a rideg műanyagot viselni a keblükön, mások szerint olyan, mintha egy félbevágott ásványvizes palackot kötöztek volna magukra. Ráadásul a többségre kicsi is volt a fehérnemű, pedig jól választottak méretet.

Szerencsére nem túl drága a bizarr melltartó, mindössze 8 dollárt, vagyis nagyjából 2400 forintot dobtak ki érte, akik megvették. A férfiak sajnálják, hogy nem jött divatba, hiszen önmagában is szexi látvány, de egy kis giltterrel feldobva mindenki fantáziáját beindítja…

 

És ezeket olvastad már?