ÉLETMÓDI

A bujálkodás örök: Íme, a Káma Szútra 5 legizgatóbb szexpóza

Nem kell lepedőakrobatának lenned, hogy a kéjek csúcsára érj! Az ősi szexbiblia mindenki számára elérhető gyönyöröket kínál, juttasd párodat is a legélvezetesebb örömökhöz!
  • Szerző: A.G.

A szerelem ősi művészete örök, a legforróbb szextitkokat évezredeken  át őrizték a mesés kelet bölcsei. A következő könnyített pózokkal garantáltan felpezsdítheted a szexuális életedet, hiszen már több ezer éve okoznak gyönyört a szerelmeseknek.

1. Sammukha

Dőlj a falnak és nyisd szét a lábaidat amennyire csak tudod, hogy a párod elölről beléd tudjon hatolni. Érdemes a magasságot belőni, ha nagyon alacsony vagy, akkor a párod a lábadnál meg tud emelni. Nagyon szenvedélyes póz, ha elkapott a vágy hirtelen titeket, ezt szinte bármikor bevethetitek.

2. Piditaka

Feküdj  egyszerűen a hátadra és emeld fel a lábad a melledig, partnered pedig emelje meg a csípőd, hogy hozzáférjen a lényeghez. Ráadásul ezt a pózt ülve is kipróbálhatjátok! A lábak pozíciója miatt a puncidat sokkal szűkebbnek fogjátok érezni: nagyon hamar rá lehet szokni, garantált a közös gyönyör! 

3. Janukurpara

Ehhez már kell némi edzés, de megéri a befektetett energiát. Párod emeljen fel és ahogy a térded alatt összezárja a könyökét a fenekedet fogva tartja a levegőben: így egy bölcsőben és a fiú nyakába kapaszkodva tartod magad. Extra mély behatolásban lehet így részetek!

4. Tripadam

Ugyancsak álló póz, de nem túl bonyolult, így igazán tökéletes egy gyors és szenvedélyes menethez! Álljatok szembe egymással, párod nyúljon az egyik térded alá és emelje fel az egyik lábad. Ehhez sem árt egy fal vagy korlát támasztéknak, de legjobban akkor lesz kényelmes, ha nagyjából egyforma magasak vagytok.

5. Virsha

A fordított Cow-girl a nyugati hálószobákban is közismert pózként szerepel. Párod feküdjön a hátára, te pedig pattanj rá fordítva! A behatolás szögét óvatosan válasszátok meg, a hirtelen mozdulatoktól óvakodj ebben a pózban. Az irányítás viszont a tiéd, miközben ő boldogan gyönyörködhet a fenekedben!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?