ÉLETMÓDI

A 13 legvadabb hazugság, amit a nők lihegtek el szex közben

A nők fejébe még akkor is nehéz belelátni, ha csak egy szimpla beszélgetésről van szó. De mi a helyzet szex ügyben? Jól kapaszkodj meg, ezeket még te sem gondoltad volna!
címkék:
  • Szerző: A. G.

A szexben talán még nehezebb mindig őszintének lenni, mint az élet  más területein.

Közismerten a nők gyakran élnek a kegyes hazugság eszközével az ágyban, amikor orgazmust színlelnek, csak azért, hogy ezzel örömet szerezzenek a férfinak, vagy hogy hamarabb szabaduljanak az esetleg kellemetlen aktusból. De nem a színlelés az egyetlen szexhazugság az ágyban, ezen kívül is léteznek jól bevált és a nők által gyakran használt ferdítések. Ilyen eseteket gyűjtött össze egy közösségi oldal, ahol a felhasználók névtelenül oszthatják meg a világgal az őket nyomasztó titkaikat.

Lássuk, mik is voltak ezek a hazugságok pontosan:

1. „Amikor szex közben azt mondom: erősebben!, akkor nem gondolom komolyan, csak azt hiszem, hogy ezzel felizgatom a pasit.”

2. „Egyszer elaludtam szex közben és utána azt mondtam, a barátomnak, hogy túlságosan be vagyok tépve. Pedig igazság szerint borzalmas volt az ágyban és iszonyúan untam magam közben.”

3. „A barátom megkérdezte, hogy hány férfivel feküdtem le előtte... miközben éppen szexeltünk. Hazudtam valamit, de közben nagyon rossz volt, mert kurvának éreztem magam.”

4. „Szoktam orgazmust színlelni és hamisan nyögdécselni, miközben a barátommal vagyok, mert igazság szerint nem túl jó, ahogy csinálja, de nem akarom megbántani az érzéseit.”

5. „Egyszer a barátom szex közben kérdezte meg, hogy szeretnék-e kisbabát. A pillanat hevében azt válaszoltam neki, hogy igen, de valójában nem így van. Ennek még rossz vége lehet...”

6. „Szex közben sírva fakadtam. A barátomnak azt mondtam, hogy azért, mert annyira szeretem, de igazság szerint az járt a fejemben, hogy mennyire hiányzik az exem.”

7. „Egyszer, amikor éppen rajta lovagoltam, egy picit bepisiltem, de azt hazudtam, hogy spriccelős orgazmusom volt.”

8. „Azt mondtam a fiúmnak, hogy a gyógyszerem mellékhatása miatt nem leszek nedves szex közben. Hazudtam.”

Lapozz a folytatáshoz!


9. „Éppen akkor jött meg a menzeszem, amikor együtt voltam egy sráccal. Túlságosan zavarban voltam, hogy elmondjam az igazat, úgyhogy azt hazudtam, szűz voltam.” 

10. „Tegnap éjjel azt mondtam a pasimnak, hogy fáj, amit csinál, úgyhogy hagyjuk abba. Igazából nagyon kellett pukiznom.”

11. „A barátom fel akart venni a karjába szex közben. Azt mondtam, hogy én így nem akarom, pedig csak azt gondoltam, túl kövér vagyok ehhez.”

12. „Azt mondtam a barátomnak szex közben, hogy szeretem, de hazudtam. Õ mondta először és egyszerűen nem tudtam, mi mást mondhatnék válaszképpen.”

13. „Tegnap szex közben megkérdezte, hogy csinálta-e már más pasi is nekem így. Azt hazudtam, hogy nem. Valójában semmi köze hozzá, nem fogom pont ezt az orrára kötni.”

címkék:
És ezeket olvastad már?