ÉLETMÓDI

71 százalékkal nagyobb az esélyed a nőknél, ha ezt az 5 kulcsszót beveted

Online randizásnál sokszor az adatlapon áll vagy bukik minden. Elég egy rosszul sikerült megfogalmazás, és a nő tovább is lapoz, vagy meg se nyitja a leveled. Egy kutatás összegyûjtötte a legsikeresebb kifejezéseket!
  • Szerző: J.D.

Aki próbálkozott már online társkereséssel, tudja, hogy első körben minden a profiképen dől el. De mi van, ha a nő tovább is olvas? Egy társkereső 12.000 adatot tartalmazó adatbázisa alapján készült egy kutatás, ami feltárta, mi az az öt szó, amit a nőknél sikeres férfiak önmagukról adott leírásai tartalmaztak.

Érdemes bevenned őket az önjellemzésedbe, ha szeretnél eljutni az első randiig!

1. Sportos testalkat

A nők figyelmét azonnal felkelti ez a két szó, az ezeket tartalmazó adatlapok 96 százalékát automatikusan megnyitják.

2. Figyelmesség

51 százalékkal több figyelmet kap egy olyan jellemzés, amit tartalmazza ezt a tulajdonságot – bármit is értsen alatta a hirdető.

3. Spontaneitás

45 százalékos hatékonysággal dobja meg az adatlapot ez a nők számára fontos tulajdonság.

4. Társaságkedvelő

A nők imádják a pozitív, nyitott férfiakat, akikkel el lehet járni szórakozni – ezt tükrözik a kutatás eredményei is: 44 százalékkal nagyobb eséllyel válaszolnak annak a pasinak, aki ezt állítja magáról a profiljában.

5. Optimista

Utolsó helyen van ugyan az ötös listában, de nagyon fontos tulajdonság: 39 százalékkal nagyobb esélyt adnak egy ilyen adatlapnak a nők.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?