ÉLETMÓDI

4 szuper szexpóz, ha nagyobb vagy, mint a pasid!

Ha valaki nagyon magas, vagy dundi, ott lapul benne a kétely, hogy vajon bejön-e majd a pasinak. Most megmutatjuk, melyek azok a szexpózok, amikkel őrülten magabiztos lehetsz, még akkor is, ha nagyobb vagy, mint a partnered!
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Az első és legfontosabb egy tökéletes együttléthez, hogy érezd jól magad a bőrödben, fogadd el a külsőd, légy magabiztos és szexi. Nem könnyű, tudjuk, de ha ez megvan, már csak néhány praktikára, fogásra van szükség a fergeteges orgazmushoz.

Egy szenvedélyes együttléthez elengedhetetlen, hogy mindkettőtök számára izgató és kényelmes pózt találjatok. Hidd el, a magasság és a súly egyáltalán nem befolyásolja a szexet, csak ügyesen kell használni a tested. Mutatjuk a legjobb pózokat!

1. Pillangó

Ha nagyon magas vagy és nem tudsz mit kezdeni a lábaiddal, akkor egyszerűn csak tedd a pasi vállára az egyiket vagy mindkettőt ( ahogy kényelmes), misszionárius póz közben. Így tökéletes lesz a behatolás szöge és a mélységet is tudjátok szabályozni. Mindketten nagyon intenzívnek és izgatónak fogjátok érezni, így lehet, hogy a lassítás érdekében egy nyugisabb pózra kell váltani.

2. Lovaglópóz kicsit másképp

A hosszú lábak másik előnye, hogy nem csak térdelve élvezheted a lovaglópóz nyújtotta örömöket. Amikor a pasid fölé mászol, egyszerűen csak guggolj fel, és így történjen a behatolás. Kicsit nehezebb, mintha csak ráülnél, viszont annál finomabb. És így a napi edzés is megvan.

3. Módosított misszionárius

Ha kicsit duci vagy, megeshet, hogy kényelmetlenül érzed magad meztelenül, de hidd el, ha eljutottatok a hálóig, egyáltalán nem érdekli az úszógumid, sőt valószínűleg bejön a pasinak, és oltári szexre vágyik veled. Szex közben nagy segítségedre lehet egy kemény párna. Nincs olyan póz, aminél ne lenne hasznos, itt egy kicsit feltol, kiigazítja a dolgokat és még kényelmes is. Misszionárius póz közben is told a csípőd alá, hidd el, új dimenziók nyílnak az élvezetben.

4. Kutyapóz

Az elnevezés nem túl elegáns, de maga a póz igazi csoda. Ha kicsit hurkás a hasad és bizonytalan vagy miatta, akkor ez a testhelyzet a legjobb a szexhez. A pasi hátulról hatol be, amíg te térdelsz. Gyönyörködhet a popsidban, a pénisze pedig tökéletesen stimulálja a G-pontodat.

 

 

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?