ÉLETMÓDI

3 tipp, hogy szuperkemény legyen az ágyban a férfi

A férfiak szájjal való kényeztetése különleges technikát igényel, de soha nem érdemes kihagyni a szexből, mert egyszerûen egekbe repítheti a partnerünket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

1.    Ne kapkodj!

Egy pohár ital mellett kezdj el hozzá beszélni és szépen mondd el neki, mint egy mesét, mi minden fog ezen az éjszakán történni. Közben persze érzékien cirógasd meg és ha van rajta ruhanemű, azt finom mozdulatokkal szépen le is hámozhatod róla. De közben folyton duruzsolj hozzá, lehelj a fülébe és biztosítsd arról, hogy jól fogja érezni magát.

2.    Incselkedj vele, hogy úgy kívánjon, mint még soha!

Na persze a szerszáma már bizonyára éledezik, de nehogy hozzáérj! Érje be először csekélyebb gyönyörökkel, hidd el, minden apró simogatásárt hálás lesz! Rendkívül izgatja a férfit, ha combját, a hasát, a nyakát cirógatod. De ha közben magaddal is foglalkozol kicsit, még jobban bevadul!

3.    Csak csepegtesd a gyönyört, éheztesd a nagyvadat!

Lágyan vedd a szádba férfiasságát, de csak a csúcsán kalandoztasd egyelőre a nyelvedet. Nyelved hegyét érintsd hozzá a makk legérzékenyebb területére, majd emeld el onnan. Ismételd meg többször ezt a kis incselkedést, közben a kezed se tétlenkedjen! Igen, ott alul matathatnak ujjaid, ezzel is fokozva a kéjt, amit ilyenkor él át. Lassan, finoman dolgozz, lehetőleg jó bő nyállal, úgy igazán kedvére való.

Úgy használd a szádat, hogy végig érezhesse a forróságot az egész péniszén. Kalandozz nyelveddel a pénisz teljes hosszán, közben folyamatosan váltogatva az erősséget és a technikát. Ne hagyd, hogy monotonná váljon a menet! Rajzolgasd körbe a makkját a nyelveddel, finoman harapdáld az oldalát, miközben teljes hosszában kényezteted a szerszámát a száddal!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?