ÉLETMÓDI

18 intim fotó, ami bebizonyítja, miért ő a legkívánatosabb nő

Scarlett Johansson, mint tapasztalt és dögös színésznő, számtalanszor felforrósította már a kamerákat. A következő válogatástól te is biztosan beindulsz, szemeket a képernyőre!
  • Szerző: A. G.

Az elbűvölő Scarlett kisasszony nemcsak szexi, de sajátos humorral is rendelkezik. Egyik vicces nyilatkozata alapján már a MILF-kategóriába sorolja magát.

A valóság azonban nem más, mint hogy Hollywood üdvöskéje még mindig az egyik legkívánatosabb és legszexibb színésznő, ez a következő fotóválogatásból egyértelműen kiderül.

Scarlett tehetsége hamar megmutatkozott: kivételesen kreatív családba született, nagyapja rendező és forgatókönyvíró volt, édesanyja producer.

Apja dán, édesanyja lengyel származású - ő maga már New Yorkban született.

Rajongóitól a ScarJo nevet kapta, amiről elismerte ugyan, hogy hízelgő, de a saját ízlése ellen való ez a becenév.

2006-ban az FHM, 2007-ben pedig a Playboy választotta a legszexisebb hírességnek.

Lapozz a folytatáshoz!


Nemcsak a képernyőn, de hangjával is kitűnik a tömegből. Két albumát is kiadták, az egyiket Bárhol, ahol lehajtom a fejem, a másikat pedig Szakítás címmel.

Szexi és csábító arca a L'Oreal-t is megihlette, fel is kérték arckrémjeik népszerűsítésére.

Akármennyire bevállalósnak mutatkozik sok szerepében, azért neki is megvannak a maga gyengéi: a csótányoktól például borzasztóan irtózik. Igaz, ki nem?

Van az úgy, hogy a leggyönyörűbbnek lenni sem mindig áldás. Pontosan emiatt nem kapta meg a Tetovált lány szerepét, mert a karakterhez túl szépnek találták.

15 éves kora óta van egy rossz szokása, ami nem más, mint a dohányzás. Saját bevallása szerint képtelen leszokni...

Johanssonnak egyébként nem kevés elutasításban volt része, főleg pályája kezdetekor, amikor a reklámok castingjairól rendre elhajtották. Ekkor anyukája tanácsára a filmek felé vette az irányt. Mint azóta kiderült, jó cserét csinált.

Lapozz a folytatáshoz!


Rengeteg romantikus kapcsolata volt a hivatása kapcsán: Josh Hartnett, Jared Leto és Ryan Reynolds volt a kedvese, utóbbival 3 évig házasságban is élt.

A Lost in Translation forgatása után megfogadta, hogy csak olyanokkal fog randizni, akik már túl vannak a harmincon. Magyarázható ez azzal, hogy a nála 17 évvel idősebb Benicio del Toro-val is összemelegedett a film forgatása során.

Állítólag Katy Perry Megcsókoltam egy lányt című dalát Scarlett ihlette. Erre ő csak annyit mondott, hogy a szája addigra már rég átesett hasonló szituáción...

2011-ben feltörték a telefonját, és rengeteg meztelen fotót szedtek le róla. A hackert természetesen elkapták, és több, mint 18 millió forintnak megfelelő kártérítésre kötelezték.

Tudtad, hogy ha Scarlette nem színésznő, akkor bőrgyógyász lett volna? Megszállottja a témával kapcsolatos dokumentumfilmeknek, és barátait is bőségesen ellátja kozmetikai tanácsokkal.

Francesco Clemente olasz művész 78 egyedi tarot kártyát tervezett, melyet ScarJo inspirált. A Kardok királynője kártyát pedig egy az egyben róla alkotta.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?