Létrehozva: 2018.12.05.

15 bátor nő: Gondolkodás nélkül mutatták meg csodaszép mellüket

15 nõ mutatta meg kebleinek páratlan szépségét egy-egy aktfotó keretében. A bátor kezdeményezés egészen intim szinteken fedi fel a nõk gyönyörû egyediségét. Megérintõ vallomások következnek!

Nem hétköznapi dologra vállalkoztak a következő hölgyek: bátran kiálltak ország-világ elé: felvállalták egyedi szépségüket és feltárták azt is, hogy mit éreznek és gondolnak mindezzel kapcsolatban.

Íme, a páratlan összeállítás annak minden intimitásával:

1. "Nem igazán gondolok úgy a melleimre, mint a szexualitás legelőkelőbb megjelenési formája, de nem azért, mert kicsinek találnám őket. Igazából elégedett vagyok a mérettel. De jól emlékszem még a legelső sportmelltartóra, amit anyámmal vettünk - én könyörögtem ki tulajdonképpen, pedig nem is volt rá igazából szükségem."

2. "Lehet ezen mindenki meg fog lepődni, de én egy plus-size modell vagyok, akit sajnos az elvárásokkal ellentétben nem áldott meg hatalmas mellekkel a természet. Pedig mindenki azt gondolja, hogy akinek a teste nagyobb, annak a mellei is átlagon felüliek. Nos, az enyémek nem, így kénytelen vagyok szilikonbetétekkel kitömni őket, hogy ne okozzak csalódást a nagyközönségnek. A fellépéseken kívül azonban nem használom őket, a push-up melltartó a maximum."

3. "Sokkal magabiztosabb vagyok, amióta B kosárról C-re nőtték ki magukat, persze ez azzal is járt, hogy mindenhol nőttem kicsit. Most tényleg gyönyörűnek látom a melleimet, s bármikor szívesen kezembe is veszem őket."

4. "Alacsony termetem révén néha teljesen elárasztónak találom melleimet. A családunkban több nő is átesett mellkisebbítő műtéten, de én azt hiszem megvárom majd a szoptatás utáni időszakot, előbb gyereket szeretnénk. Utána még mindig el lehet dönteni, hogyan tovább. Emlékszem, középiskolában a srácok folyton hozzá akartak érni a cicimhez, mivel már akkor is eléggé dekoratív volt. Mostanra már egész jól elfogadtam, hogy a két mellem központi szerepet tölt be az életemben."

5. "Régebben egy bárban léptem fel, ahol sok idétlen, nem igazán józan fazon előtt kellett táncolnom. Akkor nagyon kellett a pénz, most már kevésbé vagyok erre büszke, mégis vállalom."

Lapozz a folytatáshoz!


6. "Személy szerint nem vagyok egy mellbimbó rajongó, már csak azért sem, mert az enyémek elég nehezen keményednek meg és kissé puffadtak. Nem tudom másnak is van-e ezzel problémája, engem ez kicsit zavar."

7. "Majdnem mindenki szúnyogcsípésként emlegeti a melleimet, ami miatt rengeteget szorongtam régen és még most is néha. Méretei miatt nem a tipikus vágykeltő keblek, mint másoknak vannak. Melltartót sem kell hordanom, mert az sem számít. Amikor valaki szeret, így fogad el."

8. "A melleimet vonzónak találom, amikor azt akarom, hogy olyanok legyenek, egyébként meg csak úgy gondolok rájuk, hogy a mellek amik a mellkasomon vannak. Remélhetőleg ők fogják etetni a gyermekimet és ha nagyon öreg leszek, akkor a derekamig fognak érni és senki sem fogja őket kétszer megnézni."

9. "Elég korán elkezdtek nőni a melleim, így mire 12 éves lettem, már volt egy igazi melltartóm. Emlékszem rá, amikor azon a nyáron a nagyinál nyaraltam, mindenkinek büszkélkedett velem. Akkor ezt kicsit furcsállottam is, de tudom, hogy szeretetből tette. Én is szeretem őket..."

10. "Egy évvel ezelőtt teljes életmódváltásba kezdtem: paleo diétára váltottam, akkor kezdtem el edzeni is és elsajátítottam a pozitív életszemléletet. Majdnem 15 kilótól szabadultam meg így és mindennek nagyon örültem, egyet leszámítva: a melleimet. Azok ugyanis úgy megcsappantak, hogy rájuk sem lehetett ismerni. Ekkor döntöttem úgy, hogy megnagyobbíttatom őket, és ez volt életem egyik legjobb döntése. Sokat segített az önbecsülésemen és csakis magam miatt csináltam. Én azt mondom: ha nagyon szeretnéd és szükséged van arra, hogy nagyobb legyen és persze meg is tudod finanszírozni a műtétet, akkor miért ne?"

Lapozz a folytatáshoz!


11. "A melleim mindig különböző méretűek voltak és testemhez képest egyáltalán nem arányosak. Döbbenten álltam a tükör előtt és nem értettem mi van ilyenkor. Aztán az interneten találtam rá választ: ez egy teljesen normális dolog, nem vagyok egyedül ebben. Nekem ilyen a szépségem, másmilyen, mint az esztétikailag mindenki által elfogadott."

12. "14 éves koromban nőttek meg a melleim, addig csak imádkoztam, hogy végre az enyémek is látszódjanak. Azóta megtanultam szeretni őket - vagy legalábbis elfogadni, úgy ahogy vannak. Azért leginkább push up melltartókat hordok, mert úgy sokkal nagyobbnak tűnnek."

13. "Én amolyan 'szeretlek is, meg nem is' kapcsolatban vagyok a melleimmel. Alapjában véve szeretem őket, de néha nagyon nehéz velük megtalálni a melltartó és ruha megfelelő harmóniáját. Olyankor néha kiakadok az biztos. És persze kicsit dundibb lány vagyok."

14. "Amikor olyan 9-10 éves lehettem emlékszem körülöttem mindenkinek egészen apró mellecskéje volt, nekem pedig már akkor elkezdett a két kis bimbóudvar alatt nőni a mellem. Érdekesen érezem magam emiatt, de büszke is voltam nagyon rájuk."

15. "Tetszik, hogy a melleim nagyobbak. Azt hiszem semmi mást nem akartam fiatalabb koromban tőlük, csak azt, hogy nőjenek meg. Amint így lett, egyből egy szeretetteljes kapcsolat alakult ki köztünk."

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péteren és a rikácsoló sorozatszínészen röhög az internet - mémek

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

borsonline.hu

Szívszorító vallomást tett Király Viktor: "A gyerekem és a feleségem agyára megyek"

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

life.hu

Ezzel a filléres trükkel szaporíthatod könnyen a rózsát!

mandiner.hu

Az Európai Bizottságnak van egy kiváló terve: mindenkit úgy csuklóztatna, ahogy Magyarországot

origo.hu

Majd kiesnek a szűk felsőből Penélope Cruz hatalmas mellei

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 13-19.: Most semmivel sem kellene kapkodni

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megviselik az események, Szoboszlai eltűnt az emberek elől

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!