ÉLETMÓDI

Sokkot kapott az anyuka: olyasmin kapta 12 éves lányát az ágyban, amitől teljesen kiakadt

Teljesen kitért a hitéből az anyuka, és kis híján totális pánikba esett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy internetes fórumon osztotta meg az anyuka azt, ami sok szülőnek egyenesen a rémálmai közé tartozik. Õ is teljesen kővé dermedt, és hirtelen azt sem tudta, mihez kezdjen a helyzettel.

12 éves kislányára az ágyban talált rá, méghozzá teljesen extrém, szinte megrázó körülmények között. Ennyi idős gyereknek semmilyen formában nem szabadna, hogy ilyen szoros köze legyen a szexhez... Csakhogy mégis nagyon kritikus volt a helyzet. Hogy mi történt pontosan?

Máris mutatjuk a részleteket! LAPOZZ!


A gyerek úgy gondolta, vicces és kalandos, ha belopózik szülei ágyába a paplan alá, mialatt ők nincsenek ott. Ezzel nem is lett volna semmi baj, ha nem kapja el a házaspárt a vágy, és nem érkeznek meg ők is ugyanabba az ágyba.

Már elkezdték az előjátékot, ráadásul nagyon is szabados mondatokkal izgatták egymást, amikor a kislány váratlanul előugrott a takaró alól.

Szerencsére még menthető volt a helyzet, de az anyuka szíve kis híján megállt, sikításban tört ki, ezután lelkiismeretfurdalása lett. Végül pedig megfogadta, hogy ezután kulcsra zárja majd inkább az ajtót.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?