ÉLETMÓDI

Sokkot kapott a nő, amikor meglátta, mit művel a szomszédja a kertben

Minket is biztosan kiakasztott volna a látvány, ha a helyében lettünk volna.
címkék:

Egy internetes fórumon számolt be róla a 34 éves angol nő, hogy mennyire hátborzongató élményben volt része az elmúlt hetekben.

Évek óta lakik egy átlagosnak nevezhető, teljesen normális és hétköznapi emberek által lakott környéken. Semmi különös nem történt vele ezidő alatt, szinte unalmasan békések voltak a mindennapok.

Szomszédját nem ismeri különösebben jól, de néha váltanak pár udvarias mondatot, ha a kerítésnél összetalálkoznak, azután pedig mindenki megy a maga dolgára. Csakhogy most inkább kerüli a szomszéd férfival a találkozást, mert amit észrevett, az minden, csak nem normális.

Egyik éjszaka a nő kiment ugyanis a kertbe, mert nem tudott aludni, és nézni akarta kicsit a csillagokat. Ekkor vette észre, amire nem számított...

Folytatjuk, LAPOZZ!

Meglátta ugyanis, hogy a kert szélén kiteregetett ruháit szagolgatja a kerítésen áthajolva a szomszéd férfi. Annyira megdöbbent a látványtól, hogy inkább visszafordult a házba, és meg sem mert mukkanni.

Ezt követően viszont már figyelni kezdte, megismétlődik-e az eset. És arra jutott, hogy rendszeresen ezt műveli a fickó, sőt így már azt is kezdte érteni, miért tűnik el mosás után egy-egy bugyija.

Most nem tudja, hogy mit tegyen. Egyszer már rákérdezett a férfinál, hogy mégis mit csinál, de ő udvariasan mosolygott csak válaszul. Egy másik alkalommal határozottabban megkérte, hogy hagyja békén a holmiját, de ez sem segített.

Mivel a kert egészen apró, a szárítónak pedig nincs máshol hely, ezért inkább úgy döntött, ezentúl a házon belül tereget. Mégis folyamatos rossz érzése és gyomorgörcse van, hogy vajon mi minden történhet még, amiről nem is tud. Nem meglepő. Mi sem kívánnánk magunknak ilyen perverz szomszédságot.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?