ÉLETMÓDI

Sokkoló: így néznének ki a világsztárok plasztika és ráncfelvarrás nélkül!

Tettünk egy próbát, és egészen megdöbbentő eredményekre jutottunk.
  • Szerző: Ripost

Manapság a kisebb beavatkozások már annyira elterjedtek, hogy szinte teljesen természetesnek vesszük, amikor egy-egy sztár ráncok nélkül mosolyog a mozivásznon. Még akkor is, ha már jócskán elmúlt 40 éves. Vannak viszont sokan, akik nem kímélték az arcukat, és többször feküdtek be a kés alá, mint ahogyan az természetes hatást keltene. Kipróbáltuk hát egy teljesen hétköznapi, telefonos applikációval, hogy vajon ezek a sztárok hogyan néznének ki ma, ha nem műttették volna agyon magukat. Az eredmény több, mint meglepő...

1. Madonna

Mára szinte felismerhetetlen, az arca alig hasonlít régi önmagára. Bal oldalt egy fiatalkori képe látható, a középső megmutatja, hogyan nézne ki ma műtétek nélkül, jobb oldalon pedig megnézheted, milyen is az arca most a valóságban.

2. Cher

Az egyik leginkább legendás plasztikai műtét-rajongó. Átszabatott az arcán mára szinte mindent. A középső fotó lenne a mai valóság, jobb oldalon pedig szétszobrászkodott valóság...

3. Pamela Anderson

Sokáig egészen ügyesen sikerült mértéket tartania. Mára viszont elkezdett túlzásokba esni, és meglepő látni, hogyan is nézne ki, ha hétköznapi, átlagos, korosodást vállaló nő lenne.

4. Melanie Griffith

Tökéletes példája annak, hogyan torzul el valaki arca a sok-sok beavatkozás után. Egy fiatal nőből mára valami egészen furcsa jelenség lett. Pedig nézd meg a középső képet: egészen szép maradt volna, ha nem küzd a kora ellen.

5. Nicole Kidman

Sok vád éri, hogy túlzásokba esett mára. És tény, hogy ilyen sima bőre ennyi idősen már pusztán a krémektől nem lehet. De hogy tényleg előnyére, vagy kárára váltak a műtétek, azt döntsd el magad az összehasonlítás alapján:

Ne hidd, hogy vége, máris folytatjuk: LAPOZZ!


És hogy ne csak a már agyonplasztikázott hírességekkel kísérletezzünk, megnéztük azt is, hogy mi lenne, ha a fiatalabb generáció ellenállna a látványos műtéteknek.

Így nézne ki Kim Kardashian a hatvanas éveiben.

A ma még nagyon fiatal Selena Gomez 70 éves kora táján nagyjából hasonló lehetne majd:

Palvin Barbi pedig így mutatna időskorára, ha nem plasztikáztatja majd magát:

És ezeket olvastad már?