ÉLETMÓDI

Sokkoló fotók a valóságról: a sztárok sem tökéletesek ám a bikiniben

Azt hitted, minden világsztár irigylésre méltóan néz ki a strandon? Meg fogsz lepődni, mi is a valóság.
  • Szerző: Ripost

Amikor filmeken vagy a vörös szőnyegen látjuk őket, káprázatosan néznek ki. De ők is emberek. Nincsenek mindig tökéletes alakformálókban, néha kicsit elengedik magukat és lazítanak, és egyáltalán nem különbek nálad. Szépek és tehetségesek? Persze! De ez nem jelenti azt, hogy mindig gyönyörűnek kell lenniük, ahogy neked sem kell aggódnod önmagad apró hibái miatt.

1. Vajon ezen a képen ki van? Kitalálnád, hogy nem más, mint JLo? Narancsbőr és felesleg ide vagy oda, ő remekül érzi magát a strandon.

2. Ashley Graham talán a leggyönyörűbb plus-size modell. De nézd meg, neki sem egyenletes a bőre. Sőt!

3. Hillary Duff a filmeken valódi bombázó. És hogy bikiniben a hasa távolról sem tökéletes? Nem érdekli! És jól teszi!

4. Gwyneth Paltrow mindig karcsú és légies. Pedig még neki is akad a derekán némi felesleg. És ezzel nincs is semmi baj.

5. Katy Perry egy teljesen átlagos lánynak tűnik a fotón. A sztárénekesnő helyett egy hétköznapi, kissé husi, de bájos nő néz vissza ránk.

És még nincs ám vége! Nézd meg a többieket is! LAPOZZ!


6. Durva különbség, ami Mariah Carrey retusált fotója és a valóság között látszik. A csodás hangú énekes nem így szeretne szerepelni a címlapokon.

7. Cameron Diaz sokat sportol, ügyes a testére, itt is éppen egy szörfdeszkával indul a vízbe. Hasán mégis ott a cellulitisz és a kevéske túlsúly.

8. Lindsay Lohan jó formában van. A popsija és izmos lába is figyelemre méltó. És hogy a hasa nem tökéletesen lapos? Na és?

9. Natalie Portman sem véletlenül a legszebbekként számon tartott színésznők egyike. És mégis dudorodik egy aprócska pocak, ami éppen akkora, hogy semmi oka zavarban lenni tőle.

10. Végül egy olyan nőt mutatunk, aki sajnos tényleg kissé túltolta a fogyókúrát, a barnulást, és az életmódját is. De mentségére szóljon, hogy már messze elmúlt 40 éves. Õ nem más, mint Donatella Versace, aki még ilyen ráncokkal sem fél élvezni a szép időt.

És ezeket olvastad már?