SIKK

Wc papírból készülnek a legszebb esküvői ruhák

A nagy napon szeretnél a legszebb lenni, olyan ruhát akarsz, amiben igazi hercegnőnek érezheted magad. Akkor nem is kell messzire menned, csak a fürdőszobáig.

Az esküvőjére mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni. A nők különösen érzékenyek erre, hiszen ez a nap tulajdonképpen róluk szól. Az ő szépségükben gyönyörködik  a násznép, és persze a ruhakölteményekben amikben megjelennek.

Amerikában átlagosan 1200 dollárt költenek a nők menyasszonyi ruhára. Itthon sem kerül sokkal kevesebbe egy hófehér álomruha.

Az átlagár kb. 100-150 ezer forint. Persze ez kölcsönzési díj, tehát ennyiért 1 napra lehet a „tiéd” a menyasszony ruhád.

Létezik azonban egy verseny, ahol az a legjobb, aki a legolcsóbb dolgokból készít tökéletes esküvői ruhákat.  A versenyen a résztvevők wc papír, cérna, ragasztó kivételével semmi mást nem használhatnak a művek elkészítéséhez.

Ez nagy kihívás ugyan, de a nyeremény sem kevés. Hiszen az idén már 11. alkalommal megrendezett versenyen a tét 10 ezer dollár, vagyis majdnem 3 millió forint. Ezért már érdemes néhány tekercs wc papírt félretenned otthon, ha már készülsz az esküvődre.

A wc papír ruhának a másik előnye amellett, hogy olcsó, ha nem tetszik, egyszerűen lehúzod a wc-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?