SIKK

Világhírű szupermodell segíti a magyar divatmárka megálmodóját

Annyi mindenen múlik egy jól szabott ruha, egy jól megtervezett kollekció, vagy éppen egy márka sikere. A nemzetközi divatvilág meghódítását megcélzó Nanushka mellé egy igazi profi modell, a csodaszép Mihalik Enikő állt.
  • Szerző: Ripost

New York Fashion Week-en Nanushka újra különleges kollekcióval hódította meg a divatvilág szerelmeseit, ráadásul igazi meglepetést okozott vadonatúj, férfiaknak szánt kollekciójával.

Csak kevesen tudták, hogy a fergeteges amerikai sikerhez vezető úton egy olyan személy támogatását élvezte a magyar divattervező, Sándor Szandra, aki eleve garancia lehetett arra, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Az illető nem más, mint Mihalik Enikő szupermodell, aki nemcsak nagy tisztelője a bátor magyar márkának, de szívesen ölt magára egy-egy Nanushka kreációt, hogy előkelő nemzetközi rendezvényeken emelje a márka hírnevét. 

Az alábbi képen Enikő egy gyönyörű ezüstszínű, selyem NANUSHKA estélyit visel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő egyébként a New York-i bemutatón nemcsak értő szemlélődőként vett részt, hanem ő volt az, aki Nanushka Instagram oldalán megmutatta a legújabb kollekció gyönyörű darabjait. A világhírű szupermodell kutyája társaságában vett részt az eseményen, és ennek nemcsak a nagy állatbarát hírében álló Sándor Szandra tervező örült, hanem az összes többi résztvevő is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

A Sándor Szandra által alapított Nanushka márka jelenleg Budapesten kívül a világ 150 városában van jelen, online értékesítése pedig több száz országban zajlik. A világ leghíresebb luxusáruházainak többségében már kapható, többek közt a New York-i Bergdorf Goodman áruházban és a londoni Selfridges-ben is. A terjeszkedés azonban nem áll meg, Nanushka februártól a párizsi Le Bon Marché áruházban popup üzlettel jelenik meg, áprilisban a londoni Harrodsban nyit szintén popup üzletet, szeptemberben pedig New York legújabb luxus bevásárlóközpontjában, a piacvezető Nordstrom áruházban nyit majd állandó boltot.

A New York-i bemutatón készült képekért LAPOZZ!


Íme, néhány elcsípett pillanatkép:

1. Sándor Szandra az egyik modellel:

2. A férfikollekcióba (Nanushka Man, Mistrey Child) természetes anyagokból készült kényelmes holmik kerültek. Imádta a New York-i közönség a nagyvárosi stílust.

3. A nőket az álomszép, lenge szettek varázsolták el.

 

És ezeket olvastad már?