SIKK

Vágj dögös hajat magadnak! Mutatjuk a trükköt

Nincs időd vagy pénzed fodrászhoz menni? Semmi baj, a hajvágás nem olyan bonyolult, mint eddig hitted! Nézd meg, hogyan csinálhatsz magadnak csodás frizurát!
címkék:

Jól vágott, lépcsőzetes frizurára vágysz, de nincs időd bejelentkezni a fodrászhoz?

Csak pár perc szabadidőre és egy jó ollóra van szükséged ahhoz, hogy elkészítsd magadnak a vágyott hajat. A legjobb, ha frissen mosott, száraz hajon dolgozol, de ha könnyebb nedves hajat vágnod, akkor válaszd ezt a verziót.

  • Fésüld előre a hajad, és a homlokod fölött fogd össze egy lófarokba. Ügyelj rá, hogy minden apró csomót kifésülj!

  • A copfot vágd a kívánt hosszúságúra, és egyenesítsd le a végét.

  • Bonts ki a hajad, rázd szét, és akár hiszed, akár nem, tökéletes hosszúságú frufru, és lépcsőzetes frizura lesz a jutalmad.

 

Ha csak a frufrudat szeretnéd megkurtítani egy picit,

tekerd össze a tincset a homlokod előtt, és így vágd le a kívánt hosszúságúra. Egy dologra ügyelj minden esetben: ne sajnáld a pénzt egy éles fodrászollóra, hogy ne a háztartási papírvágó ollóval kelljen nyiszatolnod – így ugyanis a végeredmény sem lesz ugyanolyan!

Nézd meg a videóban, pontosan hogyan is zajlik a házilagos hajvágás. Itt nedves hajon mutatjuk be a módszert, és egy plusz trükköt is elárulunk: ha a hajgumit nem hagyond szorosan a fejtetődön, hanem lehúzod a hajvégekig, sorvezetőként szolgálhat, hogy biztosan egyenes legyen a vágás.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?