SIKK

Trónok harca: Daenerys Targaryen-haj 4 lépésben

Csavart, fürtös, fonott. A Trónok harca stílus a hétköznapokban is megállja a helyét. Ne gondold, hogy csak a profi fodrász képes rá! Megmutatjuk, hogyan készítsd el magadnak!

A Trónok harcában benne van minden, ami jó. Szexi pasik, erotika, harc, kaland és divat. Ezért szeretjük. A legkedveltebb karakterek egyike Daenerys Targaryen. A sárkányok anyja valóban izgalmas szereplő a történetben, hiszen van három, méretes sárkánya, és a 7 királyság trónját célozta meg magának. Valljuk be, van esélye, és titkon reménykedünk is benne, hogy maga mögé utasítja a pasikat, akik szintén ugyanerre pályáznak.

Khaleesi védjegye a sárkányokon túl, a frizurája. A szőke, olykor szinte ősznek ható tincsek titka, hogy kemény, határozott külsőt kölcsönöznek.

A kócos hullámok és a holland fonat pedig igazán romantikussá varázsolják a hajat.

Így készítsd el lépésről lépésre:

A frizura alapja a holland fonás, ami ugyanaz, mint a klasszikus francia, csak itt a tincseket alulról fonod össze és nem felülről.

1. Válaszd szét középen a hajad, és választék alatt 2-3 centire fogj meg egy közepesen vastag tincset, majd szedd háromfelé. Hátrafelé haladva fond be holland fonással. Ezt csináld meg mindkét oldalon.

2. Kicsivel az első sor fonat alatt szintén készíts egy másik holland fonású tincset, mindkét oldalon.

3. A két-két tincset fogd össze hátul, és felső végét bújtasd az alsó alá.

4. A szabadon lévő fürtöket lágyan hullámosítsd be hajsütővel. Végül hajlakkal fixáld.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?