YESSS

Tarol a jazz-póz: ezzel vadítják most a nők a férfiakat

Végtelen hosszú combokkal hódítanak, lehetetlen ellenállni a látványnak! A legjobb az egészben, hogy bármelyik nő elsajátíthatja a trükköt...
  • Szerző:

A férfiaknak fel se tűnnek azok az apró trükkök, amikkel egy nő vonzó lesz egy fotón; bezzeg a többi nő észreveszi! Hiszen, aki próbált már saját magáról jó fényképet lőni a tükör előtt állva, pontosan tudja, hogy nem is olyan egyszerű az!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Nem csoda, hogy a jazz-póz futótűzként terjed a nők körében, sőt, híres szupermodellek is bevetik, ha szeretnék kidomborítani az idomaikat.

Wardrobe daily 🖤

A póz nem ördöngösség: az egyik lábat előre kell nyújtani, a nő a hátrébb lévő lábára helyezi a testsúlyát, sőt, egy kicsit ezt a térdét be is rogyasztja.

Never one to overlook a theme. Happy Valentine’s Day lovelies. Married, in love/lust, single or otherwise, a day for love. You needn’t be part of the commercial side of it if you naturally rally against it, just show your love ♥️

Így a test maga is optikailag hosszabbnak tűnik, vagyis a nő vékonyabbnak látszik – de ez az optikai megtévesztés senkinek sem tűnik fel, mert mindenki a hosszú combot szúrja ki a fotón.

Out out - @mistressrocks dress + @houseofcb shoes. 🥰

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?