SIKK

Hoppá, mi vár a nőkre: a legőrültebb cipődivat érkezik idén nyáron

A tangapapucs önmagában is megosztó viselet: egyrészt szellős, másrészt viszont kényelmetlen, ráadásul egészségtelen is. De ha ezt újabb extrákkal fejelik meg, akkor teljes lesz az őrület. Te felvennéd?

A tangapapucs minden nyáron vitákat robbant ki. A nagy melegben szeretjük a szellős lábbelit, ám sokan csúnya sebekkel zárják az első tangapapucsos napot. Az ortopéd orvosok is minden évben felhívják a figyelmet ennek a cipőfazonnak a veszélyeire. A láb ugyanis szabadon csúszkál benne, ez pedig megviseli a bokát, és közvetve akár a térdnek is árthat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idén nyáron azonban még jobban megőrül a tangapapucs: pufi lesz. A magasított talpú. pufi felsőrészű fazonok látványosak, hangsúlyosak, de szépnek semmiképp nem mondhatók. Ráadásul, ha a cipő sarka magasított, akkor épp a tangapapucs lábujjak közötti pántjára esik a testsúlyod, így a pánt még jobban fel fogja törni a lábad. Vajon kell ez neked? Mindenesetre mi megmutatjuk az új divatirányzat legőrültebb darabjait.

A tengerparti tangapapucs

 

tangapapucs 01

Ez még egy viszonylag szolid, tengerparti verziő
Fotó: Unsplash.com

Ez még egy szolidabb változat, tengerparti használatra. A sarka nem túl magas, a tangapapucs talprésze pedig süppedősen kényelmes. A strandon még éppen elmegy.

Városi viseletre


Városi tangapapucs bőrből – ha a talprésze is bőr, jobban jársz, mert nem izzad bele annyira a lábad. a műbőr változatokban viszont egyetlen csepp izzadság hatására is szörnyen csúszkál a lábad.

Nőies darab?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan Brown (@megzapegz_) által megosztott bejegyzés


A magas talpú cipő és a nőiesség már önmagában egymásnak ellentmondó fogalmak, hiszen a hatalmas, bumszli cipőkben nem igazán csinos a női láb. Ez a tangapapucs a fodros díszítéssel próbál javítani az összképen – döntsd el te, hogy több vagy kevesebb sikerrel.

Kényelmesnek látszik, pedig...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Flip Flop Thongs (@flipflopthongs) által megosztott bejegyzés

Ez a darab kényelmesnek, párnázottnak látszik. De hidd el, ha gyakori viselet nálad ez a tangapapucs, előbb-utóbb fájni fog tőle a lábad. Különösen ha egyszer, véletlenül félrecsúszik a cipőben, hiszen ebből csúnya bokaficam is lehet!

A tangapapucs uszodai változata

Tangapapucs 02

Az uszodai változat vízhatlan, de még csúszósabb, mint az eredeti!
Fotó: Pixabay.com

A tangapapucs gumi változatban is támad! Ha szívesen felvennéd az uszodába, gondolj bele, hogy a vizes láb még könnyebben megcsúszhat benne. Szerezz be inkább egy valóban kényelmes, stabil papucsot, ha strandra mész.

Szögletes modell

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Smith (@taylorlenaa) által megosztott bejegyzés

Ez a velúrból megalkotott tangapapucs a kényelmesebb modellek közé tartozik. Az anyaga miatt kevésbé izzasztó, és így kevésbé csúszós. Cserébe viszont vaskos és szögletes.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?